Suzuki Jimny

Suzuki Jimny
2 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Suzuki Jimny 19/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 1.5 Allgrip 4AT GLX 934,000
2022 1.5 Allgrip 4AT GLX (Çift Renk) 942,000

Suzuki Jimny özellikleri

4.Nesil Suzuki Jimny 2020 yılı itibairyle ülkemizde satışta. Kasası tamamen yenilense de ruhu aynı.

Suzuki Jimny yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 15-05-2018
    2 kişi gezmek için harika bir Suv.Dağ,taş,kar yağmur dinlemez.Çok sağlam arıza vermez.Yakıt tüketimi ortalama 6 ile 7 arası.Dünyada her türlü doğa koşullarında iş görecek bir suv.2016 yılında 0 aldım çok sevdim lpg bağlatmadım.Park sıkıntısından kurtuldum en önemlisi
    • Anonim Kullanıcı • 05-06-2018
      Bu araba normalde benim bildiğim arazi aracı ama bu şehir içinde kullanılmaz anlamında değil.Gerek hacmi gerek yakıt tüketimi konusunda ve performans olarak yeterli(şehir içi dahil).Kalabalık aile değilseniz çok memnun kalırsınız.40 lt ile şehir içinde en az 400 km yapar tabi sakin kullanım ile.
    • Anonim Kullanıcı • 26-05-2018
      jmny alma aşamasındayım sebebı aracın tasarımı dızaynı sempatısıne hayranım yaşım 63 ofroat gıbı bır derdım asla yok sadece balık merakım var av yamak bana zaten ters genelde asvaltta kullanacağım ha bunları normal bınek araclada yapıyordum sadece bu araca karşı ben bunu kullanmalıyım dünyaya bır dahamı geleceksın mantığındayım bırçok sıtelerde bırçoğu dağda şoyle iyi çamurda hamırı aratmaz gıbı yazılar yazıyorlar oysa etıler levent kadıköy lüks semtlerde bayanlar şehır içinde kullanıyorlar kımse onlar için bışey yazmamış şımdı benım sorum tam anlamıyla işte bu ben bu arabayı sevıyorum ve şehır içinde kullanmak istıyorum 13 araba değıştırdım ilk olarak suv bır arç almak istıyor ve bınek araçtan suv araca geçmek endışesı var sızce endışem doğrumu yanlışmı
  • Anonim Kullanıcı 27-09-2017
    2016 yılında aldım bir depo ile uzun yolda ortalama 100 km ile 450 km yapabilirsiniz.Zaten deposu ufak ama yeterli.Yürüyemediğiniz her yere rahat çıkar bu araba.Sehiriçinde sakin kullanımla 7.5 ile 8 arası gider.Park sıkıntısı çekmezsiniz.Karlı,buzlu çamurlu yollarda tedirgin olmazsınız.Derinliği 50 cm suda bile korkmasınız.)Bu araba hobi ve gezi arabası.2 kişi ile rahat gezer bagaj sıkıntısınız olmaz.Dünyanın en kötü yol şartlarında bize sizi istediğiniz yere rahat götürür.

Suzuki Jimny ilanları

Suzuki Jimny için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Suzuki Jimny ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Suzuki Jimny kullananlar tarafından oluşturulan Suzuki Jimny kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Suzuki Jimny yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Suzuki Jimny nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Suzuki Jimny kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Suzuki Jimny şikayetlerini ve sorularını içerir.