Kullananlar.com

kullananlar.com
32 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Kullananlar.com yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • eskisehirli 24-08-2018
    Cok Basarili buldugum site. Sadece kullanicilarin yorumlarindan olusan bir platform oldugundan uyeler icini doldurdukca daha da anlamli bir site haline geldi.
  • Anonim Kullanıcı 13-09-2017
    Kullananlar.Com harika ötesi bir site kurmuşsunuz. Umarım dolar taşarsınız :D bizler de faydalanırız kullananların yorumları çok önemli !! :*
  • yavuzbektas 26-04-2015
    Sürekli kendini yenileyen bir iste. Yeni arayüzü bence gayet başarılı
  • haribo 30-10-2014
    pratikliğini ve amacını sevdiğim websitesi.herkes katkı yapsın daha da çabuk büyüsün...
  • socrates 22-10-2014
    Kesinlikle faydalı bir site olmuş. içerisi kullandıkça dolar umarım yapanları tebrik ediyorum...gdgt ile ekşi arası bir karışım olmuş inşallah sağa sola fazla reklam almaz
  • ironfist 29-09-2014


    Aşağıdaki kullanım koşullarına uyan üyelere sahip fikir paylaşım sitesidir.



    1. Kullananlar.com eklenen içeriklerin ve onun hakkındaki tüm yorumların yine kullanıcılar tarafından oluşturulduğu tamamen özgür ve ücretsiz bir sosyal paylaşım platformudur.

    2. Site yöneticileri 'saygı ve sevgi' çerçevesi içerisinde görmediği tüm içerik ve üyelikleri yayından kaldırma hakkına sahiptir. Kullanıcılar iletişim forumunu kullanarak site kurallarına uymadığını düşündükleri içerikleri site yönetimine bildirebilirler.

    3. Yazarlar kendi yazdıkları içeriklerden sorumludur, kullananlar.com yöneticileri yazılanların içeriklerinden dolayı sorumlu tutulamaz.

    4. Kullananlar.com'a üye olan her birey yorum ekleme ve başlık açma hakkına sahiptir. Çaylak, çekirge gibi puanlama esasına dayalı bir yazarlık hakkı kazanma sistemi yoktur. Sitenin işleyişine yardımcı olması için bazı kullanıcılara moderatörlük yetkisi verilebilir.

    5. Aynı ürün için birbirine yakın farklı başlık açılması istenmez, bu durumda içerikler site yöneticileri tarafından orjinal başlık altına taşınabilir.

    6. Başka siteler kaynak göstererek site içeriklerinden alıntı yapabilirler.

    7. Üyeliksiz girişler isimsiz adı altında toplanır, moderatörlerin onayından sonra yayına alınır.

    8. Site yönetimi kullanım koşullarını zaman içerisinde haber vermeden değiştirme hakkına sahiptir.


Kullananlar.com ilanları

Kullananlar.com için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz kullananlar.com ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa kullananlar.com kullananlar tarafından oluşturulan kullananlar.com kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. kullananlar.com nedir? nasıldır? özellikleri nedir? kullananlar.com kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? kullananlar.com şikayetlerini ve sorularını içerir.