Daihatsu Terios

Daihatsu Terios
11 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Daihatsu Terios yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 09-05-2021
    B segmenti SUV araçların içinde araziye uyumu ve sağlam altyapısı ile fark yaratıyor. Asfalt sürüş özellikleri ve konforu güncel modellerin birçoğundan geride. Kullanım amacınız daha çok araziyse. Buarada 4x4 modellerini kastediyorum. Kesinlikle tercih edilmeli. Zaten bu segmentte toprak çamur gördümmü korkan araç dolu ortalık. O manada rakipsiz.
  • aosmandinc 23-04-2021
    Kıymeti az bilinir.mToyota gibi güvenilir araçtır. Altı sağlam nyapıdadır.
  • Trip 12-10-2016
    Satılan Teriosların büyük çoğunluğunun lastikleri daha toprağa değmemiştir... ah ah sen niye yerden yüksek 4 çeker arazi kabiliyeti iyi araç alıyorsun? Niye 4 çkerden dolayı çok yakıyor araziye uygun altyapıdan dolayı asfaltta güvensiz gidiyorsun? ah ah...milli servete zarar bunlar. Sırf Terios değil ne X5 ler Q7'ler Discoveryler....Kuaför yollarında boş boş harcanıyorlar....
    • Anonim Kullanıcı • 17-02-2018
      Tam 10 yıl hiç sorunsuz kullandım. (Normal bakımları haricinde, bir kez fren balatası ve 9 buçuk yılında Japon Aküsü değişti.) Ülkemize gelmiş en sorunsuz bir araçtır Daihatsu Terios.

Daihatsu Terios ilanları

Daihatsu Terios için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Daihatsu Terios ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Daihatsu Terios kullananlar tarafından oluşturulan Daihatsu Terios kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Daihatsu Terios yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Daihatsu Terios nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Daihatsu Terios kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Daihatsu Terios şikayetlerini ve sorularını içerir.