Mini Countryman

Mini Countryman
3 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mini Countryman 25/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 Cooper Signature 1,139,411
2022 Cooper ALL4 Signature 1,239,663
2022 Cooper ALL4 Iconic 1,431,885
2022 Cooper ALL4 Untamed Edition 1,381,547

Mini Countryman yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 04-04-2024
    Herkese merhaba, 2016 model MİNİ COOPER S COUNTRYMAN ALL4 almak için arayış içindeyim, doğru bir tercih mi..? bilenlerin akılcı fikirlerine ihtiyacım var, teşekkür ederim.
  • Anonim Kullanıcı 07-07-2022
    2020 model Countryman JCW All 4 kullanıyorum. Bu araç benim ilk arabam o yüzden manevi olarak çok özle bir yeri var. Öncelikle aracın dizaynı ve dış görünüşü çok genç , kendini belli eden her zaman yolda göremeyeceğiniz bir araç. Ayrıca üzerine yapıştıracağınız bantlar ile daha da özgün hala gelebiliyor. Şimdi gelelim aracın performansına. Bu araç 306 hp; bu gerçekten azımsanamayacak bir performans demek , zaten spor modda biraz gaza bastığınız an koltuğa yapışıyorsunuz. 0-100 km 4.8 saniyede çıkıyor , spor araba keyfini bir SUV ‘de almak gerçekten çok zevkli. Araç 4 kişilik aileler için yeterli fakat 5 kişiyseniz içerisi yeteri kadar geniş olmadığı için sıkışıklık hissetmeniz normal. Bagaj çok büyük sayılmaz , bize yetiyor ama çok gezen ve fazla yük bindiren aileler için bagaj zaman zaman yeterli olmayabilir. Aracın yol tutuşu ve diğer performansı bence gayet yeterli. İçerisindeki hava yastıkları , fren tutuşu vs bence gayet yerinde. Fiyat olarak ne yazık ki Türkiye’de 2022 Temmuz ayı itibari ile 2.3 milyon lira ! Ben 2020’de aldığımda Türkiye’deki fiyatı 948 bin liraydı ( bu arada ben aracı yurt dışında aldım) aracın bence eksi yazılacak kısmı yakıt tüketimi , özellikle spor modda takılıyorsanız faturaya hazır olun. Tam rakamları hatırlamıyorum ama normal modda kullanımda 1 litre ile 7 km falan gidiyor şehir içinde. Aracın 3 modu var , ekonomi , normal ve spor. 2020 modellerde ekran otomatik değil , ben bu tarz geleneksel gösterge panelini seviyorum , koltuklar elle kaldırılıyor , otomatik olmaması hiç dert değil. Araçta aynalarda kör nokta uyarısı yok. Performans seven , ufak aileler için güzel bir tercih diye düşünüyorum. Şehir içinde devasa yer kaplamıyor , park etmesi kolay ve spor araba tadı alacağınız güzel bir araç.
  • Anonim Kullanıcı 20-09-2021
    Bende 2021 model countryman sahibiyim. Ses izolasyon premium demiş bi arkadaş. Herhalde eski makyajsız kasalarda öyleydi. Ben 2015 renault kadjardan miniye geçtim, inanın kadjarda daha premiumdu. Minide bütün yol sesi aracın içinde. Rüzgar sesi vs yok, o konuda başarılı. Bu derece olacağını bilmiyordum. Benim için tek eksi yönü bu oldu.
  • üye2112 18-05-2019
    Mini Cooper Countryman 2017, F60 kasa, 1.5 turbo benzinli. önden çeker (all4 değil) yaklaşık iki senedir kullanıyorum.
    Günlük kullanım için son derece uygun, pratik ve kolay bir araç. Trafikte seyrederken, park manevralarında veya bir boşluğa sığmaya çalışırken gayet kullanışlı hatta keyifli. çünkü manevra hızında direksiyon o kadar derin ve köşeleri doldurarak ilerletiyorki santimetrik ayarlar yapabilirsinz. Günlük hayatta en çok kullandığımız klima, radyo ses, startStop iptali gibi temel fonskisyonların butonu var; ekrana girip o menüden bu menüye dolaşma zahmeti yok. Oturma pozisyonu: Kısa veya uzun boylu herkesin ideal pozisyonu yakalayabileceği ayar opsiyonu var. Direksiyon derinlik ayarı yeterli. Ayrıca göstergeler yukarı-aşagı ayarında direksiyonla birlikte hareket ettiğinden, göstergedeki verilerin perdelenmesi en aza indirilmiş. çok şık bu hareketi daha önce hiç bir otomobilde görmedim.
    • üye2112 • 18-05-2019
      KONFOR: bir çok parametreden oluşan bir bileşim. Araca haksızlık etmek te, şişirmek te istemem. Bu nedenle konfor bileşenlerini detaylandırıcam: El ve göz teması kurduğumuz için inşa ve malzeme kalitesi de konforun bir parçasıdır. İnşa ve malzeme kalitesi: Premium. Bir otomobili alıcı gözüyle inceliyorsam parçaları sağa sola, ileri geri oyanatarak, yukarı aşağı bastırarak kontrol ederim. Boşluklardaki simetriyi ve sıkılığı da. Parçaların bitim yerlerindeki uyum, örtüşme, bitişme, kapanma, sağlamlık hissiyatı, koltuk tekstili dahil malzemelerin dokunsal hissiyatını kontrol ederim. Sonuç: premium. MEKAN Konforu: Countryman'in ebatları ortalama ama bir de hissedilen var: Ferah ve geniş bir hacime, keyifli bir mekana sahip. en uzunların bile kafası tavandan uzak. Mekan konforu algısı: Premium. KOLTUK ergonomisi ve konforu: İdare eder. Standart koltukların tamamı tesktil; kalitesi, hissiyatı güzel. bir de ortası suni derili spor koltuk alternatifi var ki düşman başına. 5 dklık sürüşte sırtınız ter ve su. Bu pahalı olan model. Ayıptır, suni deri ne yaa! Yapma daha iyi; tekstil gibisi var mı, mis gibi kadife koltuk yap gitsin.
      • üye2112 • 18-05-2019
        YOL DIŞI/ARAZİ: Yıllar önce bindiğim CR-V nin kitapçığındaki ilk sayfada "Bu bir arazi aracı değildir!" yazıyordu :) Pek çok muadili gibi Countryman'de arazi değil, AVM suv'u ;) YAKIT/TÜKETİM: Herkesin tüketim değerleri farklı olabileceğinden sayısal veri paylaşmıycam. Muadili pek çok rakibinden ekonomik. Katalog test verilerinden uzak değil. Kişisel kullanıma, coğrafi şartlara hatta mevsime göre bile değişken bir konuda, bir kaç litre benzin için fırtınalar koparmaya gerek yok.
      • üye2112 • 18-05-2019
        SÜSPANSİYON Konforu: Sıkı ve Tok. Countryman, atak sürüş ve sıkı yol tutuşa odaklandığından süspansiyonlar serte dönük. Çukur veya tümsek geçişleri konforlu değil. Ancak bu sert ve sıkılığın karşılığını yüksek hızlardaki virajlarda veya trafikteki ani reflekslerde fayda ve güvenlik olarak alıyorsunuz. PERFORMANS: sürücü jargonuyla yazayım ; ) koltuğa yapıştırıyor! SÜRÜŞ: BMW 3 ve 5 kasa hariç sürdüğüm en keyifli ve eğlenceli otomobil. Otomobil sürdüğünüzü dibine kadar hissetiren, dahası iyi bir otomobil sürdüğünüzü size farkettiren :) sürüşü keyife dönüştüren ve sürüş dinamikleriyle her anında sizi şımartan bir otomobil. Bence en güçlü yanı bu. DİREKSİYON: Çok net ve keskin. Bazı araçlarda olduğu gibi direksiyonu çevirdiğinizde "abi sen git... ben arkandan geliyom" demiyor! VİTES: 6 ileri tam otom. Geçişler gayet seri, pürüzsüz ve konforlu. Hiç bir vites aralığında, sarsma, silkeleme, kararsız kalma yok. Vites yükseltme talebine "aaabi şimdi sırası mıydı yaaa!" yok. Vitesin manuel kullanımı steptronik vites kolu geriye çekilerek yapılıyor. bu yöntem bence direksiyondan vites yükseltmekten daha keyifli. UZUN YOL: Araç yormuyor, sürüş kesinlikle rafine ve kendinden emin. Tüm yol şartlarında araç kendinden emin. Yoldaki her türlü tepkiye veya sürücünün her tür talebine karşı refleksleri anında, v diri. Aracın sürüş ve yol refleksleri kesinlikle kararlı ve güçlü. Öyle tereddüt etme, arada derede kalma, sürücünün taleplerine "yaaa abi bu da nerden çıktı şimdi ne güzel sakin sakin gidiyoduk" gibi bir acziyet hissi, nazlanma, tuzlanma yok.
      • üye2112 • 18-05-2019
        SES ve RÜZGAR YALITIMI Konforu: Araç üç silindirli olduğu için rölantideki motor vibrasyonu ve sessizliği, dört silindirliler kadar pürüzsüz ve konforlu değil (Tekrar ediyorum sadece rölantideyken) Örneğin sıkışık trafikte rölantideyken düşük de olsa bir motor sesi ve vibrasyon var, ancak araç harekete geçtiğinde ses de vibrasyon da yok. Düşük hızlar dahil aracın sürüşü ve gidişi pürüzsüz ve oldukça rafine. Kısaca araba yürüyorsa sıkıntı yok ama dur-kalk konforlu değil. SÜRÜŞ sesi: Normal sürüşte içerde motor sesi çok düşük ama performanslı kullanımda veya gazı köklediğinzde; Aman dikkat! Çok güzel ve keyifli bir motor sesi duyuyorsunuz ki aracı performanslı kullanmaya teşvik ediyor; teşvikten öte tahrik ediyor! Bu kısmı çok acayip, gaza gelmemeli. Uzun yolda ve yüksek hızlarda araç gayet sessiz. 170 180 le giderken bile arkadaki yolcuyla düşük sesle konuşabilirsiniz. Bir not iliştireyim: Araçta 3 kişiyle düz 210 la giderken sakin sesle sohbet edebiliyorduk. Sözün özü SES İZOLASYONU premium. Rüzgar izolasyonu da öyle; aracın herhangi bir triminden içeri rüzgar kaçağı tesbit etmedim.

Mini Countryman ilanları

Mini Countryman için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mini Countryman ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mini Countryman kullananlar tarafından oluşturulan Mini Countryman kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mini Countryman yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mini Countryman nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mini Countryman kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mini Countryman şikayetlerini ve sorularını içerir.