Mini Cooper S

Mini Cooper S
9 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mini Cooper S yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 23-12-2016
    Daha yeni kullanmaya başladık ama normal yollarda ve hızlarda şimdiye kadar viraj sınırını göremedik.Acayip tutunuyor. Sadece bir kere çok zorladığımızda arkası gelir gibi oldu normalde önden beklerdim ama kafa nereye ben oraya hesabı ön asfaltı hiç bırakmıyor.Gidişine diyecek yok zaten efsane çekiyor. Yakıt ise şehir içi 9-10 yakar diyorduk şu an 14 lerdeyiz...
  • estiay 20-10-2016
    Bu paraya 310hp pistler kralı yeni type -r alınır. Üzerine mod parası kalır ki ellemeye kıyamam onu...(avrosuna sokayım, 58bin avro olmuş, üzerine para bile eklenecek ama hala değer)
  • estiay 20-10-2016
    Hızlı, sportif ve tarz... Belki alacak kişiler için önemsiz ama arkası çok dar, bagajı çok dar, imajı artık eskisi gibi değil ve en kötüsü de artık 2litre motora sahip.

    Yani yıllık vergisi 2772TL ve fiyatı 162bin TL.
    Birazcık hız ve tarzın bedeli bu omamalı...

Mini Cooper S ilanları

Mini Cooper S için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mini Cooper S ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mini Cooper S kullananlar tarafından oluşturulan Mini Cooper S kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mini Cooper S yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mini Cooper S nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mini Cooper S kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mini Cooper S şikayetlerini ve sorularını içerir.