Mini Cooper SE

Mini Cooper SE
5 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Mini Cooper SE 26/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 Inspired 916,061

Mini Cooper SE özellikleri

Cooper S şasisinde elektrikli Cooper

Mini Cooper SE yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 01-08-2023
    merhaba sevgili MİNİ SE kullanıcıları. Araç şu an 1.400.000 civarında ve kasım teslimi deniliyor. Bu arabadan memnunmusunuz ? alınır mı ya da almalımıyım görüş ve düşüncülerinizi bu çerçevede öğrenmek isterim .
    Teşekkürler...
  • elise111s 17-04-2021
    İsmindeki S harfi ve 184 hp gücü ile sanki, elektrikli olduğuma bakmayın ben Cooper S'in ruhunu taşıyorum diyor. Artan ağırlığına rağmen elektriğin yüksek çekişiyle 7.3 sn de 100km/s hıza çıkabiliyor. Fakat sürüş dinamiklerinde artan ağırlığın etkileri doğal olarak ortaya çıkıyor. Geyik testi gibi ani manevra değişikliklerinde ağırlığını hissettiren SE, Cooper S in 80 km hızda geçtiği testi 77km hızla tamamlayabiliyor.

Mini Cooper SE ilanları

Mini Cooper SE için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Mini Cooper SE ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Mini Cooper SE kullananlar tarafından oluşturulan Mini Cooper SE kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Mini Cooper SE yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Mini Cooper SE nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Mini Cooper SE kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Mini Cooper SE şikayetlerini ve sorularını içerir.