Skoda Octavia RS

Skoda Octavia RS
2 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Skoda Octavia RS yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • pumafet 17-10-2016
    2litre tfsi vw motoru 19luk muhteşem jantları 4 farklı sürüş modu ve tamamen sportif ayarlı altyapısıyla çok sıkı. (2 litre 184hp dizel rs de var)

    Dizeli aynı tadı vermiyor hele ki sport modda kullanmıyorsanız sanki normal bir 2 litre dizel gibi çekişi yüksek bir araç hissinden fazlası yok.
    Ama benzinli farklı bi kere gaz tepksisi ve yüksek devrin heyecanı başka. Dizel devirlendikçe biterken benzinlinin devirlendikçe devirlenmesi turbo bile olsa işe heyecan katıyor. Araçla şehirlerarası bir yolda bir araç solluyorsunuz sollarken araç o kadar iyi hızlanıyorki gazı bırakamıyrsunuz yani standart aile arabaları 1.6 dizeller vs.. 140 anca yapar herhalde bu sürelerde birden 200ü görüyorsunuz o kadar rahat bir hızlanması varki birden yolun hakimi oluyorsunuz. Yani dikiz aynadan size yetişebilecek bir şey olamayacağı hissi çok kuvvetli. Yakıtı 2 litre 230hpyi düşününce fazla gelmiyor. Ama sürüşe göre turbodan kaynaklı değişken bir tüketimi var. Şehir içi 11-15 arası basışa göre deişiyor. 10 litre altına inmek çok çok zor. Uzun yolda 7-8 litreler mümkün. O da 230hpyi zaptedebilme iradenize bağlı.

Skoda Octavia RS ilanları

Skoda Octavia RS için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Skoda Octavia RS ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Skoda Octavia RS kullananlar tarafından oluşturulan Skoda Octavia RS kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Skoda Octavia RS yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Skoda Octavia RS nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Skoda Octavia RS kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Skoda Octavia RS şikayetlerini ve sorularını içerir.