Renault Megane RS

Renault Megane RS
1 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Renault Megane RS yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 22-01-2018
    Yeni Megane RS'deki tamamen yeni nesil 1.8 Turbo beslemeli motor, 280hp ve 390nm Torka sahip. Yeni Megane RS , Tıpkı yeni 911'deki gibi, 4 tekerleğe de açı verebilen bir sisteme sahip. Sistemin kesişme hızı 60km/s. Yani arka tekerlekler 60km/s'ye kadar ön tekerleklere zıt yönde açı alıyor. Alabileceği maximum açı 2.7 derece. 60km/s sonrası ise aynı yönde açı alıyor ve bu açı da en fazla 1 derece. Bu arada "Race" modda kesişme hızı 100km/s yani 99 ile giderken ani bir direksiyon hareketi çok kıvrak bir yön değişimine sebep oluyor!
    Şasi olarak 2 seçenekle satışta. Sport ve Cup. Doğal olarak Cup versiyon daha yarış odaklı. Sporta göre daha rijit.
    Renault Megane 4 RS'de Limitli mekanik kilitli diferansiyel,amortisör ve fren sistemi de elden geçirilmiş. Yavaşlamada elektronik olarak azaltılan kilit oranı, viraj girişlerinde önden kaymayı azaltırken; hızlanmada diferansiyelde arttırılan kilitlenme miktarı Megane'a her çıkışta bir kaç yüz milisaniye avantaj sağlıyor. Frenler de artık önde 355mm ile 15 mm daha büyük çapta.
    Görüldüğü gibi yeni Megane RS, Nurburgring önden çeker rekorunu yeni Civic'ten almak için çok çalışıyor. Aslına bakılırsa düşük hızlı bir pistte eski trophy serisi rs çoğu zaman yeni Civic type-r'ı geçebiliyordu ama güç isteyen Nurburgrinde Megane4 Rs'in işi zor gözüküyor.
    Link
  • estiay 20-10-2016
    Şimdiye kadar kullandığım en iyi önden çeker. Gücü aşırı değil ama turbonun torku ve de kilitli diferansiyeliyle aracı fırlatıyor. Aşırı tork steer yok. Şıkışık trafikte ve kötü kaygan asfaltta kullanma fırsatı bulmuştum. Böyle bir ortamda dahi aniden hızlanıp döner kavşağa atlaması ve ayak gazda döner kavşağı sara sara dönmesi başka levelde bir şey. Normal önden çeker kilitsiz bir araçta olamayacak şeyler. Tasarımı çok iyi eskimeyen bi tasarım zaten en iyi megane tasarımı bana göre.
  • e30cu 28-04-2016
    megane in kendisi icin birsey diyemem ama rs tamamen başka birşey fiat ferrari ile aynı fabrikadan çıkması kadar şaşırtıcı
  • galerici27 28-04-2016
    Dk 2.36 ve 4.13 hızlanmaya dikkat
    Renault ne kadar kötü ise RS renaultlar da o kadar iyi. Müthiş bir şasi, amortisör geometrisi, çok iyi ayarlanmıi camber caster, toe ayarları ve tüm yönleriyle çok iyi bir pist otomobili. Frenleri ara hızlanması viraj tutumu tam bir fenomen. Mekanik dif kilidi çok güçlü altyapıyla birleşince virajlarda özellikle viraj çıkışlarında çok iyi yanal ivmeler sağlıyor. Zaten rs in tum model yılları ve trophy, r26r gibi özel versyonları da dahi nurbergring tur zamanları da araç hakkında her şeyi anlatıyor. En hızlı hot hatchlerin başında geliyor. Şimdi cupra falan geçti ama sanırım trophy versyonu yine nurbergring zamanını ele geçirdi...
    Eren Tekin'in limitlerdeki sürüşüyle izlemesi keyifli bir karşılaştırma videosu...
    Nurbergring de gt3 rs ve cayman ile keyifli kapışması
    Nurbergring tur zamanı offical video

    en yakın rakiplerinden cupra ile Eren Tekin'in limitlerde sürüşüyle izlemesi keyifli bir video daha...

Renault Megane RS ilanları

Renault Megane RS için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Renault Megane RS ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Renault Megane RS kullananlar tarafından oluşturulan Renault Megane RS kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Renault Megane RS yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Renault Megane RS nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Renault Megane RS kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Renault Megane RS şikayetlerini ve sorularını içerir.