Salesforce CRM

Salesforce CRM
2 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Salesforce CRM yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 19-04-2017
    CRM konusunda microsoftun 3 gömlek üstünde işler çıkaran firma. Bu konunun mercedesi diyebilirim. şirketimizde 3 senedir kusursuz şekilde kullanıyoruz.
  • smoothcontrol 07-10-2016
    Salesforce CRM in kralıdır babasıdır. dünya çapında en çok kullanılan üründür ama maalesef bu tarz markaların tr de ki aktiviteleri az oluyor. halkımızın plan program takvim ajanda gibi alışkanlıkları olmadığından. işlerin hep eş dost tanıdık vasıtasıyla yürütüldüğünden bu programın içindeki raporlamaları ve analizleri anlayacak firma sayısı da çok sınırlı dolayısıyla tr yi pazar olarak görmüyor salesforce. e zaten global markalar bunu global kararlarla çözüyorlar. yine de büyük markalarda bu crm programını görme şansınız olabilir. sales funnel mantığını en iyi oturtan firma diyebilirim.

Salesforce CRM ilanları

Salesforce CRM için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Salesforce CRM ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Salesforce CRM kullananlar tarafından oluşturulan Salesforce CRM kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Salesforce CRM nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Salesforce CRM kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Salesforce CRM şikayetlerini ve sorularını içerir.