Microsoft Dynamics CRM‎

Microsoft Dynamics CRM‎
10 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Microsoft Dynamics CRM‎ yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 25-05-2017
    masaüstü pc de firefox da açınca bana mobil versiyonu gösteren anti kullanıcı dostu yazılım
  • Anonim Kullanıcı 20-12-2016
    gördüğüm en yavaş crm programı bir müşteriye yeni kişi ekleyeceksin o bekleme ikonu yokolmuyor saatlerce. dünyanın en saçma ve pahalı programı. Sadece adını satıyor başka birşey değil. kesinlikle önermiyorum
  • bentley 07-10-2016
    Firmamın kullanmaya başladığı CRM programı açık konuşmak gerekirse daha önce salesforce kullanan biri olarak bu programın salesforce un çok gerisinde kaldığını söyleyebilirim. veritabanını ekrana yansıtmak CRM programı olmamalı. Salesforce kullanıcılardan gelen geri dönüşleri çok daha iyi anlamış ve ona göre programı yorumlamış. Kullanışlılık sistem hız konusunda bazı hatalar veriyor. leadi birine atamadan önce kaydetmen gerekiyor. direk atamıyorsun ve menuler arası geçişler çok yavaş. açıkçası iyi bir programcı bir kobinin tüm crm ihtiyacını daha efektif bir şekilde çözebilir. ben microsofttan daha düzgün bir program beklerdim.

Microsoft Dynamics CRM‎ ilanları

Microsoft Dynamics CRM‎ için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Microsoft Dynamics CRM‎ ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Microsoft Dynamics CRM‎ kullananlar tarafından oluşturulan Microsoft Dynamics CRM‎ kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Microsoft Dynamics CRM‎ nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Microsoft Dynamics CRM‎ kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Microsoft Dynamics CRM‎ şikayetlerini ve sorularını içerir.