Teamgram

teamgram
4 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Teamgram yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • üye2402 22-02-2020
    Hubspot free versiyonu gayet kullanışlı bunların fiyatı pahalı basit özellikleri için en azından ücretsiz paket yapabilirler ya da fiyatları gözden geçirmelilier.

    kişi başı 110 TL aşırı pahalı

  • Anonim Kullanıcı 08-05-2018
    Yapı sektöründe hizmet veren bir firmayız. Satışlarımızı email ve deftere aldığımız notlarla takip ediyorduk. TeamGram satış takip etmek için bize düzenli bir sistem oldu. Artık teklif hazırlayıp yolluyoruz, birbirimize görevler veriyoruz, toplantıya gidip ekiple not paylaşıyoruz. İşimize çok yarıyor. Mobil uygulamalar ile her yerden bağlanıyoruz, çok memnunuz.
  • Anonim Kullanıcı 08-08-2017
    Web sitemizi TeamGram ile entegre ettik. WEb sitemize gelip form dolduran müşterilerin bilgileri TeamGram'a aktarılıyor, herkesin kaydı tutulmuş oluyor. Müşterilerimizi ve satışlarımızı burdan takip ediyoruz artık. Çok kolay kullanımlı.
  • Anonim Kullanıcı 27-04-2017
    Sadece müşteri bilgilerini kaydedeceğimiz bir program olarak kullanmaya başladık. Gittikçe yeni özellikler eklendi. Şimdi satış tekliflerini de hazırlıyoruz, siparişleri de teamgram ile takip ediyoruz. kolay olduğu için şirkette herkes kullanmaya başladı. cep telefonuma yeni sipariş alındı diye bildirim gelince çok hoşuma gidiyor.
  • Anonim Kullanıcı 26-12-2016
    TeamGram sayesinde satıştaki herkes aynı standartta teklif hazırlayabiliyor. Satışlarımızı çok daha iyi takip edebilmeye başladık. Artık her satışı, müşterilerle görüşmeleri kayıt altında tutuyoruz.
  • ironfist 27-08-2016
    crm in eglenceli hali

Teamgram ilanları

Teamgram için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz teamgram ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa teamgram kullananlar tarafından oluşturulan teamgram kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. teamgram nedir? nasıldır? özellikleri nedir? teamgram kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? teamgram şikayetlerini ve sorularını içerir.