Porsche Taycan

Porsche Taycan
2 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Porsche Taycan 27/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2020 4S 3,362,940
2020 Turbo 4,686,450

Porsche Taycan özellikleri

Bambaşka iki araç aslında ama; Taycan'ı Panamera'nın daha geliştirilmiş ve elektriğe bürünmüş hali olarak düşünebilirsiniz.

Porsche Taycan yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 17-04-2021
    Ne kadar hızlı olduğuna aşağıdaki videodan karar verebilirsiniz ki bu turbo modeli daha Turbo S'i de var.

    Taycan bildiğiniz üzere tamamen elektrikli bir Porsche modeli ve Turbo S modeli gibi en sportif versiyonunda bile yol konforunu, sessizliğini koruyarak rafine bir sürüş sağlıyor. Üstelik Launch kontrol modunda çıkabildiği 761hp gücü ile gerekirse 2.8 saniyede, saatte 100 km hıza ulaşabiliyor. Bambaşka bir araç. Panamera Turbo S ile karşılaştırmalı testini okuduğumda Taycan'a çok şaşırmıştım çünkü yeni Panamera Turbo S karşısında performans ve konfor olarak öne geçebileceğini düşünmemiştim ama test sonucu farklı çıktı. Taycan konfor, performans ve sürüş dinamiklerinde Panamerayı rahat bir şekilde geride bıraktı.

Porsche Taycan ilanları

Porsche Taycan için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Porsche Taycan ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Porsche Taycan kullananlar tarafından oluşturulan Porsche Taycan kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Porsche Taycan yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Porsche Taycan nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Porsche Taycan kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Porsche Taycan şikayetlerini ve sorularını içerir.