Hyundai Genesis

Hyundai Genesis
3 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Hyundai Genesis yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 12-08-2017
    Fotoğrafta cd player'ın üzerinde yazan Lexicon acaba Kore malı mi falan diye düşünürken :) Yaptığım ufak araştırma beni derinden sarstı. Lexicon Rolce Royce Phantom'da da benzeri kullanılan 17 hoparlörlü çok özel bir münedislik çalışmasıymış.

    Hyundai Genesis kullanıcı yorumları resim

    Fotoğrafta görüldüğü üzere ön kapılarda bas, mid,tiz ayrı ayrı tutulmuş. Hatta ortadaki orta frekanslar bile ikiye ayrılmış. Bu da alabildiğine berrak ve güçlü bir ses demek tabiki.
    Link

  • elise111s 12-08-2017
    Türkiye'ye 3.8 litre 290hp lik tek motor ve tek donanım seçeneğiyle geldi 2009-2010 yıllarında satıldı. O dönemler 3.8 motorun yüksek vergi yükünden dolayı çok alıcı bulamadı fakat asıl değerini ikinci ele düştükçe kazandı aslında. Şu an 2010 model 100000km civarında bakımlı bir Genesis'i 100bin TL'ye alabiliyorsunuz. Yani temiz bir F segmenti otomobil için 100000TL çok iyi bir fiyat. Motorunun ortalama tüketimi 3.8 motor ve 290 hp ye rağmen 13 litre civarı şehir içi 16 şehirler arası 8-9 arası tüketiyor. Prins LPG takanlar çok ve memnun.
    Önünde arkasında bir Hyundai logosu olmaması Hyundai'ın bile kendi marka imajına güvenmediğinin kanıtı!

    Hyundai Genesis kullanıcı yorumları resim


    Hyundai Genesis kullanıcı yorumları resim

Hyundai Genesis ilanları

Hyundai Genesis için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Hyundai Genesis ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Hyundai Genesis kullananlar tarafından oluşturulan Hyundai Genesis kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Hyundai Genesis yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Hyundai Genesis nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Hyundai Genesis kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Hyundai Genesis şikayetlerini ve sorularını içerir.