Jaguar XF

Jaguar XF
11 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Jaguar XF 23/04/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 R-DYNAMIC HSE 3,255,271

Jaguar XF yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 20-05-2023
    JAGUAR xf 2.2 (2012) model aracı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum . daha öncesinde bmw , mercedes , audi kullandım . bmw gibi hızlı , mercedes den kesinlikle daha konforlu ( s - class , hariç ) , audi gibi virajlarda gaza basarak yola yapışması olsun , her yönüyle tam bir prestij markasıdır. dış tasarımıyla insanların çok fazla dikkatini çekmesini anlatmaya gerek yok . yakıt olarak tam bir dosttur ( şevke gelip dip gaz yapmadığınız haricinde=) ) bunların dışında bakımlarına kesinlikle önem vermeniz gerekiyor . ankara ' da KUBAT OTO ( KADİR USTA ) ' nın üzerine usta tanımam jaguarda . size bu aracı ne kadar anlatsam az gelir . bu zekvi hissetmenizi kesinlikle öneririm . ARACIMIN PLAKASI ( 34 TC 9725 ) İNSTAGRAM ' DA BULABİLİRSİNİZ . ( amacım reklam yapmak veya hava atmak değildir . hislerimi ve düşüncelerimi paylaşmak istedim . )
  • Anonim Kullanıcı 24-08-2017
    Sürerken ne audi ne de mercedes e'lerde hissedemeyeceğiniz bir keyif veriyor. Bmw de keyifli ama sadece 2017deki yeni kasası hem keyifli hem de konforlu olabiliyor. Önceki kasalar çok sert ve bariz konfor dezavantajı var bence. XF ise bmw kadar sert olmadan mükemmel bir şekilde virajlara atılabiliyor ve eski virajlı dağlık yollarda bile kontrolü hiç kaybetmeden yola yapışarak raydaymış gibi gidebiliyor. Aynı virajlarda iki önceki kasa 530d tedirgin ediyordu mesela. Gerçi o da muhteşem çekişiyle tırmanma şeritlerinde kesinlikle başka boyutlarda o da ayrı bir keyif. XF in en büyük eksisi ise onca güzel özelliğine rağmen 120de bile hissedilen hızda rüzgar sesi.Ben ilk kasasını kullanmış ve çok sevmiştim. Yeni kasasını sadece şehir içinde deneyimlemiştim açıkcası çok bir fark hissetmedim kalite olarak sadece teknolojik olarak üstünlüğü hissediliyordu ses yalıtımına sanırım müdahele etmişlerdir. Çünkü yabancı forumlarda da rüzgar sesinden şikayetçi olmuşlardı. Jaguar bu eleştrileri mutlaka
    önemsemiştir.Benim XF deneyimlerim şimdilik bunlar.Fırsat buldukça diğer kullandığım araçlar hakkında da paylaşımlar ekleyeceğim.
  • Anonim Kullanıcı 07-05-2017
    Merhabalar XF 2011 3000 motor 290 beygir Bu araba Maaşallah diyorum öncelikle Sağlam bir yol tutuşu ile yoldaki gidişi karizması tartışalmaz bir araç bu motor ve bu beygir araç için uzun yolda yakıt gayet normal 120 -150 km gidince 6 ile 7,5 arası ortalama çıkıyor oldukça sağlam ilgili arkadaşlar diğer markaları eleyebilirsiniz benim sıkıntım aracımdan yakında ayrılıyor olmak satışa koydum sebeb sadece servis adanada bizde servis yok ve ben uzun yol yapıyorum ama kısaca size şidetle tavsiye ediyorum
    ilgilen olursa Aracın premium luxuri en ful model benzin 147000 kısmen takas olur 05362734642
  • Farfarcry 11-10-2016
    Jaguar deyince aklımızın bir köşesinde hep yer etmiş 8-12 silindirli titreşimsiz pürüzsüz çalışan motorlardan sonra bu küçük dizel hem de 4 silindiriyle Jaguar'a yakışmayacak biçimde bir ses ve titreşimle XF'i canlandırıyor.

    Evet Jaguar da artık yeni kasasında küçük (Kendisine göre küçük) bir dizele kavuştu. Land Rover'lardan bildiğimiz ingenium adlı dizel titreşim ve ses dışında 180hp ve 430nm tork ile performans olarak bir zayıflık hissettirmiyor. Ayrıca açıkcası araç azcık ısındıktan ve hareket ettikten sonra ilk çalışmadaki titreşim de kalmıyor ama bu bir Jaguar ve o ilk andaki titreşim ve ses bile altınızda bir Jaguar varken can sıkıcı olabiliyor. Bu arada motor sesi ısındıktan sonra bile gazlamalarda içeri yansıyor tamam bir benzinli sesi olsa tat verecek ama dizelin sesi de güzel değil.

    Yeni XF'in iyi yönleri yok mu tabi ki çok fazla:

    Bi kere imajı çok iyi fiyatı 520d'den ucuz,
    İç mekanı eski Jaguarlardaki kadar olmasa da kendine has güzellikte.
    Dairesel vites kumandasının yavaşça zeminden yükselerek çıkması, havalandırma kanallarının otomatik olarak açılması gibi ufak detaylar araca değer katıyor.
    İçi çok geniş 5 serisinden aşağı değil sadece arka kafa mesafesi belki 2-3 cm fazla olsa çok iyi olurmuş.

    Tasarımı önceki kasa gibi çok dinamik güçlü ve asil. Sanki 5 serisi değil de 7 serisi tarzında bir otomobil. Özellikle gece stoplar çok sofistike duruyor.

    Şanzıman muhteşem 8 ileri ve de ZF fazla söze gerek yok. Elektroniği vites geçişleri kararlı ve akıllı yapısı çok iyi.

    Bir de sürüş modları çok etkili çalışıyor. Mesela normal modda Fiat'larda city modu vardır direksyon tüy gibi olur. Yani o kadar olmasa da şehir içi kullanımda direksyon çevirme zahmetini çok azaltıyor. Sport mod ise direksyonu ve gazı dolu dolu yapıyor yani iki mod arasında çok fark var.

    Bir çok araç gibi hafiften direksyon sertleştirme gibi değil başka bir direksyon oluyor.

    Frenler ve yol tutuş muhteşem. Pirelli P Zerolar virajlarda ve de özellikle frenlerde tek kelimeyle muhteşemler yüksek hızlarda bile fren hissi ve gücü muazzam.

    İlk çalıştırma anından beri beğenmediğim ingenium kullandıkça kendine hayran bıraktı. 66 litrelik tam dolu depoyu bitirmek bir haftada nasip olmadı. 1 haftalık Konya ortalamam (890kmlik) 5.9litre! (tamam düz ovanın avantajı var ama yine de çok çok başarılı) Bunda yeni nesil motorun verimliliği ve Jaguar'ın 1590 kiloluk boş ağırlığı çok etkili. İstanbul ya da Ankara gibi yoğun trafikte normal kullanım stilinde 8 litreyi geçeceğini kesinlikle zannetmiyorum.

  • Toe 11-10-2016
    Jaguar XF, En iyi premium e segmenti otomobil... Yolda yağ gibi akarken viraj görünce şaşkına dönen mercedese benzemez. yola pençeleri yapıştırır. F10 5 serisiyle rahat kapışır hatta virajlarda daha bile iyidir. İçi çok elittir, farklıdır. Alınası araçtır ama 3litre güzelim dizel varken 2.2 dizel gördümü kaçarak uzaklaşın...Bİ kere o jantlar XF'e gitmez kaldı ki 2 litre üstü yükske vergi yüküne girmişsin niye güçsüz dizelle uğraşıyorsun.
    • Anonim Kullanıcı • 11-10-2016
      Aynen katılıyorum yeni E serisiyle özellikle yavaş hızlı sert virajlara girerken korkuyorum her sert direksiyon hareketinde otomatik esp freni devrede. Esp olmasa çok kafadan daldıydık. Bundan önce c200 kompresör vardı kesinlikle ön taraf daha iyi tutunuyordu. Ama bunun dışında yeni e her yönden muhteşem s serisinden arkasının darlığı dışında eksisi yok. Otonom sürüşü konforu sessizliği kusura bakmayın XF'le kıyaslanamayacak seviyede.Yakıt konusunda da XF'den falza yakmaz.

Jaguar XF ilanları

Jaguar XF için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Jaguar XF ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Jaguar XF kullananlar tarafından oluşturulan Jaguar XF kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Jaguar XF yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Jaguar XF nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Jaguar XF kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Jaguar XF şikayetlerini ve sorularını içerir.