Nissan Skystar

Nissan Skystar
6 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Nissan Skystar yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 31-03-2024
    Fıyatı ne
  • Anonim Kullanıcı 02-08-2017
    Bağ bahçe kullanımı yoksa büyük araç olsun havam olsun diye alınacak araç değil. İçine binince sanki x-trail'e binmiş gibi hissettirir. Yani nissan bayine gidip içine binince bi şey zannedersiniz kanmayın. Bozuk yolda bi sürün arka koltuklarına bi geçin.....

    Arka koltuklar dar ve dik kesinlikle uzun yol yapılmaz. 1 ton yük taşıyabilecek yapıda olsun diye arkası makaslı yay olduğundan sürekli zıplar seker. dizelin yüksek torkuyla beraber sürekli arka patinaj ve kayma tedirginliği yaşatıyor. Biz arka çamurluklara kum torbaları koyup kullanıyorduk. Sekme azalıyor virajlarda güven veriyordu. Transit connect falanda çoğu zaman benzer işleri çok daha konforlu yapabilir. Yani bagaja kütükler koyup dağ bahçede kullanılmayacaksa gerek yok uzak durun.

Nissan Skystar ilanları

Nissan Skystar için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Nissan Skystar ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Nissan Skystar kullananlar tarafından oluşturulan Nissan Skystar kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Nissan Skystar yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Nissan Skystar nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Nissan Skystar kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Nissan Skystar şikayetlerini ve sorularını içerir.