Infiniti Q30

infiniti Q30
2 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Infiniti Q30 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 14-08-2017
    Araç donanım ve konfor bakimindan d segment in bile üstünde kalır özelliklere sahip öncelikle 5 bölge kamera efsane olmuş kör nokta tabiri kaybolmuş araç sürüş ve hakimiyet olarakta emsallerinden kat ve kat daha iyi yutube ta gla ile karşılaştırmasını izlerseniz daha net fikir edinebilirsiniz.. ben emsal olarak bahsedilen bütün araçlara bi göz gezdirdim hem fiyat olarak hemde kalite olarak tercih edilir.. tabi sizde canlı olarak bi test sürüşü yaparsaniz daha net fikir edinebilirsiniz.. bilinen markalar dediginiz gibi amblem ugruna türk insanı nı sömürüyo.. avrupada böyle olmuyo çünkü alternatif ve bilinçli müsteri var burda sattiğını orda bu kaliteyle satamazlar.. düşünceniz varsa önce emsal araçları bi göz gezdirin sonra bide q30 bakın derim
  • üye1508 19-07-2017
    Araç sürüş ve konfor anlamında rakiplerinde çok çok üstün binici ve şu an araç sahibi olarak yorum yapiyorum.. sehir içi 29 ve 30 kuruşu geçmiyor her türlü şartta şehir dışı kullanım 20 krs hatta standart sürüşte 19 krs a bile inebilir.. ben bastığım halde 180 190 larda 22 krs u geçmedi.. araç her türlü şartta güven veriyo araç hakimiyeti mükemmel.. bilinen markalardan çok çok üstün ve kaliteli ve hatta çok konforlu bi araç lastik sesi rüzgar sesi filan ben bunları 190 la giderken bile hissetmedim.. bi cok arabada 120 de oluyo...
    Benim için tek sıkıntısı servis olayı aracı istanbuldan aldım alırken nissan bide citroen bakiyo servis var dediler.. ama malesef bursa da servis yok..
    • Anonim Kullanıcı • 14-08-2017
      Merhaba. sizde ki dizel sanırım.
      bu aracı düşünüyorum bende. bilmiyorum ama bana göre vw merco bmw audi ayıplı ürün yapıyorlar ve fazlasıyla (halk tabiriyle) kazık markalar. hem fiyatta hem serviste... Bir iticiliktir gidiyor sevemiyorum işte vesselam. araçtan biraz daha bahsedebilir misiniz ? ciddi anlamda premium kalitesini hissettiriyor mu? çünkü bu aracada verilen para az değil.

Infiniti Q30 ilanları

Infiniti Q30 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz infiniti Q30 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa infiniti Q30 kullananlar tarafından oluşturulan infiniti Q30 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. infiniti Q30 yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? infiniti Q30 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? infiniti Q30 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? infiniti Q30 şikayetlerini ve sorularını içerir.