Bugatti Veyron

Bugatti Veyron
kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Bugatti Veyron yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 16-12-2016
    İşçilik, kalite, malzeme seçimi had safhada olan ultra ultra araç. Kullanılan deri bile bilmem ne yöresinin bilmem ne öküzünün sırt derileri vs...
    Motor iki adet v8'in birleşimiyle üretilen bir W16. Güç ilk modelinde 1001hp idi. Sonradan 1200HP'lik SS yani Super Sport modeli çıktı. Son hızı 400 SS 435 sanırım. 350 üzerine çıkmak için koltuğun sol tarafına takılması gereken ekstra bir anahtarı var. 4 Çeker bir araç. 0-100 2.7 sn. SS 2.5 sn. Asıl performansını Yüksek ağırlığının dezavantajı çok hissedilmeyen yüksek hızlarda gösteriyor.0-100'de ona yaklaşabilen, Atom, GT-R,R8 V10+, Ya da bilimum tuned evolar vs... 200-300 hızlanmasında Veyrona yanaşamıyorlar.
    En övgüyle bahsedilen ksımı da şanzımanı 7ileri otomatik şanzıman hızı pürüssüzlüğü ve mühendisliği ile şahesermiş....
    En iyi test videosu üstelik SS modeli.

Bugatti Veyron ilanları

Bugatti Veyron için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Bugatti Veyron ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Bugatti Veyron kullananlar tarafından oluşturulan Bugatti Veyron kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Bugatti Veyron yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Bugatti Veyron nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Bugatti Veyron kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Bugatti Veyron şikayetlerini ve sorularını içerir.