Bugatti Chiron

Bugatti Chiron
kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Bugatti Chiron yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 09-08-2017
    38.saniyeye dikkat. İlk vites sonlarında 70-100 civarı patinaja düşünce yani araç daha 80 falan giderken 2ye attığı için çok zaman keybetmiş ama şok edici bir hızlanma var!
  • elise111s 16-12-2016
    Veyronun daha genç ve fit modeli diyebiliriz. Tasarım olarak görüldüğü üzere Veyronun performasını ve egzotikliğini çok iyi yansıtamayan tasarımından sonra oldukça egzotik ve vahşi gözüken daha ince ama daha kaslı bir tasarım. Performans Veyronun sadece bir tık üstü. 1500hp'den daha fazla beklerdim açıkcası.
    Tork 2000 ile sınırlandırılmış! Son hız ise Güvenlik sebebiyle 420 ile sınırlı. Teorik olarak 463 kms yapabileceği belirtiliyor. Alanların bu elektronik hız kilidini kaldırıp 460 la giderken çekebileceği videoları dört gözle bekliyorum.

    Bugatti Chiron kullanıcı yorumları resim


    Bugatti Chiron kullanıcı yorumları resim


    Bugatti Chiron kullanıcı yorumları resim

Bugatti Chiron ilanları

Bugatti Chiron için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Bugatti Chiron ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Bugatti Chiron kullananlar tarafından oluşturulan Bugatti Chiron kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Bugatti Chiron yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Bugatti Chiron nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Bugatti Chiron kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Bugatti Chiron şikayetlerini ve sorularını içerir.