Vitamin enriched face base

vitamin enriched face base
91 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Vitamin enriched face base yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • cemre kara 30-01-2021
    Bu ürünü kullanmadan önce pek baz olarak ürün kullanmiyordum ancak deneyince makyaj öncesi ya da makyaj yapmadan da cildime pürüzsüz bir etki yarattigini fark ettim. Kokusu cok guzel. Başka markalarin da baz ürünlerini merak edip denedim ancak bu ürün cilt bakimi özelligi oldugu için bence daha kullanisli. E vitamini ve C vitamini icerigi bazen hafif kizariklik yapabiliyor ama 1-2dk icinde gecici. Yagli ciltler cok rahat kullanabilir az miktarda surmesi yeterli olur. Kuru ciltte nemlendirici olarak yetmez bence ama kendi nemlendiricinizin uzerine surebilirsiniz. Ben hangi marka fondoten surersem sureyim altina once Vitamin Enriched bazi kullaniyorum, ustundeki fondoten ya da bb cream gibi urunlerin durusunu puruzsuzlestiriyor. Bu urunun goz alti icin Vitamin Enriched Eye Base diye bir varyasyonu daha cikmis onu da denemedim ama basarili olacagini dusunuyorum. En sevdigim kismi puruzsuzlestirmesi, nemlendirmesi, kokusu. Ürün kutusunun icinde biraz sari renk gibu gorunebiliyor Shea yaği var icinde yogun kivamli surunce hemen inceliveriyor, kivamindan dolayi sasirtmasin.Ben cok memnun kaldim tavsiye ederim
  • colombus 26-01-2021
    Başarılı bir ürün
  • Kitchen 07-01-2021
    Magazasinda testerini vermislerdi, Nemlendirme icin yeterli gelmedi bana ama makyaj bazi olarak birçok make up artistte gördüm. Kokusu ve vitamin bakimi icin almaya deger. 50 ml olani da var cok uzun süre kullanilir, yapisi baya yogun, surunce inceliyor ben tester urunu 1.5ml 2-3 kez kullandim.
  • Speedwell 02-01-2021

    Mini boy ürünü 15ml (99tl) alip denemistim, Shea yagi ve B-C-E vitamini var icinde, cildim kuruya yakin oldugu icin tek basina kullanamiyorum altina nemlendirici uyguluyorum.Normal bir ciltte tek basina yeterli olabilir, en sevdigim yönü ışıltısı. Sağlikla parlayan bir his veriyor, tavsiye ederim.
  • Easy Sweep 28-12-2020
    en favori ürünüm
  • üye2526 27-12-2020
    Bu urunun ozellikle nemlendirici bir baz olmasi her zaman kullanmami sagliyor. Makyaj yapmasam bile sabah ve aksam uyguluyorum, yogun bir kivami oldugu icin cok az miktarda alsam da nemlendirmek icin yeterli okuyor, cildim normal/karma. Makyaj altina baz olarak kullandigimda ise puruzsuz ve isiltili bir cilt yarattigi icin uzerine surecegim fondotenin durusu daha saglikli gorunuyor. Baz ve nemlendirme icin tek urun isteyenlerin tercih edecegi bir urun olmali fakat cildiniz cok kuru ise oncesinde daha yogun bir nemlemdirici kullanabilirsiniz

Vitamin enriched face base ilanları

Vitamin enriched face base için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz vitamin enriched face base ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa vitamin enriched face base kullananlar tarafından oluşturulan vitamin enriched face base kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. vitamin enriched face base nedir? nasıldır? özellikleri nedir? vitamin enriched face base kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? vitamin enriched face base şikayetlerini ve sorularını içerir.