Türktelekom

türktelekom
17 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Türktelekom yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • daldandala 27-09-2019
    deprem sonrası an itibariyle hala kendine gelemedi arıyorum çalmıyor sms atmıyor ben anlamadım arkadaş. yakında tamamen çökerse hiç şaşırmam
  • Anonim Kullanıcı 16-08-2019
    Taşındığım yerde altyapıları yok, dolayısıyla talep aldılar ve 6 ay içerisinde altyapı yaratamazsak cayma tazminatı ödemeden iptal edilebiliyor dediler sonrasına her ay 10 TL fatura kesmeye devam ediyorlar sebebi bağlantı ücretiymiş. O neden diyorum yalın internet kullanıcısısınız ondan. E kullanmıyorum interneti bağlayamadınız diyorum olsun onu yine de kesiyoruz diyorlar. Yani böyle kandırmacalı firma görmedim. Dondurma dediği dondurma olmuyor.
  • Anonim Kullanıcı 19-03-2018
    fiberine başvurunca kimsenin kapımı çalmadığı, adresime kargo geldiği ve sözleşmeyi imzalayıp geri kargolayınca tekrar izmire varınca işlemlerin başlayacağı garip bir yapılanması var, umarım internet hizmeti daha kalitelidir.
  • Anonim Kullanıcı 09-10-2017
    Müşteri hizmetlerinde Türkçeden sonra Arapça konuşan firma. İngilizce çok da önemli değil
  • Anonim Kullanıcı 04-11-2016
    ulan yeter sapık gibi 9333 ten arıyor müşteri hizmetlerini de aradım kapatın dedim. efendim kapattık ama yine ararlarsa tekrar kontrol ederiz dedi. yaw yine ararlarsa ne demek kapattıysan nasıl arasın çok mu zor. kontörünüz bitmiştir yok kontorünüz azalmıştır. arama arkadaşım sms at ben anlarım valla sırf bu yüzden değiştircem kartımı
    • ironfist • 11-10-2017
      aynı sorun bende de var. kaç kere aradım söyledim tamam dediler. Kontör yükleyince kontör bitince hala aranıyorum
  • e30cu 27-05-2016
    24ay taahhüt vermediğin sürece hiçbir düzgün kampanya veya fiyatı olmayan firma. tamamen taahhütten ve iptallerden kazanıyorlar. aman diyim.
  • anonim 15-05-2016
    son reklamların faturaları halktan cikarmaya calisan firma. bilgi guncellemek icin eposta bilgisi girerken turkce karakterleri oldugu gibi yazdigini farkedince saskina dondugum telekom firmasi
  • ironfist 15-03-2016
    Mobil internet ve ev hizmetleri olarak birleşen. Avea adını tamamen kaldırmış 4.5g reklamlarıyla boy göstermiş firma. Ama daha mobil tarifeler sitesindeki linkler çalışmıyor. kral tarife diyor tıklıyorum böyle bir sayfa bulunamamaktadır diyor. 2 gündür sorun devam ediyor. Kimse ilgilenmiyormu bu siteyle anlamış değilim.

Türktelekom ilanları

Türktelekom için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz türktelekom ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa türktelekom kullananlar tarafından oluşturulan türktelekom kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. türktelekom nedir? nasıldır? özellikleri nedir? türktelekom kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? türktelekom şikayetlerini ve sorularını içerir.