Samsung Galaxy C9 Pro

Samsung Galaxy C9 Pro
14 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Samsung Galaxy C9 Pro yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 21-09-2017
    garanti durumu nasıl yani diğer tr cihazları gibi değil ithalatçı garanti var ve bu sorun diyor herkes
  • Anonim Kullanıcı 19-06-2017
    ben aldım şarjı beklentilerimin altında çıktı başka bir sorun göremedim kamerasıda güzel sayılır
  • Anonim Kullanıcı 15-03-2017
    Bende bu telefonu aldım, fakat 800 Mhz bandını desteklemediği için AVEA hattımda sorun yaşarım diye kutusunu dahi açmadan iade ettim. Burada bu telefonu alan kullanıcılar, bu konudan hiç bahsetmemişler, lütfen aranızdan biri telefonun 4G modunda hangi hattı kullandığını ve sorun yaşayıp yaşamadığının yorumunu yapabilirse, çok faydalı bir yorum olur ve bende tekrar bu telefonu alabilirim.
    • hepanter • 31-05-2017
      (AP_C9000ZHU1AQE1_CL10182499_QB13461508_REV00_user_ ) Almış olduğunuz telefon bu ana bant sürümüne sahipse çok şanslısınız demektir yoksa bazı sürümler sıkıntılı orjinal hong hong sürümüdür bu türkçe dil desteği var cihazı formatladım bir kere deneme mahiyeti ile normal türkiye sürümünde ne yaşadıysam aynı bir kötülüğü sar değerinin yüksek olması yüksek rafyosyana maruz kalıyoruz istanbul gibi bir kalabalık şehirde yaşıyorsak zaten her yer radyasyon malesefama herşeye rağmen ben çok memnunum benim telefonum anttubecmark ta 87300 puan aldı buda gayet iyi 6.1 marshmallow sürümü var ama 7.0 nougat alt yapısına sahip gerçekten bu fiyata alınabilecek en güzel en hızlı telefon
    • Anonim Kullanıcı • 31-05-2017
      Türktelekom kullanıyorum 4g yı gayet güzel çekiyor knox 0×0 dil tamamen türkçe güvenli klasör çalışıyor güncellemeleri başarılı bir şekilde alıyor n11 de aksaray iletişim vasıtası ile aldım önceden satıcı işe irtibata geçip teyit aldım telefon fiyatı 1600 tl civarı gayet memnunum kasma donma ısınma gibi problemler yok bu yorumı almayı düşünen arkadaşlar için yazdım alırken satıcı ile irtibata geçip knox sayacı 0×0 olmasını istesinler çok önemli
    • Anonim Kullanıcı • 20-03-2017
      Ben Tcell ve Vdfn kullanıyorum. Her iki slot 4g yi destekliyor. Sorunsuzca hatların mobil ve gsm geçişlerini seçebiliyor, kullanabiliyorum.

Samsung Galaxy C9 Pro ilanları

Samsung Galaxy C9 Pro için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Samsung Galaxy C9 Pro ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Samsung Galaxy C9 Pro kullananlar tarafından oluşturulan Samsung Galaxy C9 Pro kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Samsung Galaxy C9 Pro nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Samsung Galaxy C9 Pro kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Samsung Galaxy C9 Pro şikayetlerini ve sorularını içerir.