Madylife

Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Madylife yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • üye1386 17-01-2017
    Ben önce Madylife ı kullandım memnun kaldim sonra satış temsilcisi oldum şimdi hem satıyorum hemde ekip kurarak prim kazanıyorum. Ilgilenen arkadaşlar için bu işi yapmak isterseniz size destek olacak bir sponsor gerekiyor size ürünleri tanıyacak nasıl ekip kuracağınız hakkında bilgi verip siz ve ekibinizile ilgilenecek biri

    Bunun için ben hazırım kaydınızı olustururken sponsor numarası yazmanız yeterli

    Sponsor numaram 2185 bu sizin için benim için başarıyı temsil eden numara sizleri ekibimde görmek beni mutlu edecektir
  • Anonim Kullanıcı 02-11-2016
    MADYLİFE ürünleri mükemmel.Hem kullanıyorum hem satışını yapıyorum.1427 üye numaramı girerek sizlerde MADYLİFE da yer alabilirsiniz.
  • Anonim Kullanıcı 30-09-2016
    Arkadaslar bu urun grubunu kullanan bu sistemin icin de olan var mi?
    • üye1386 • 28-07-2017
      evet kullanıyor um uzun zamandır çok memnunum
    • Anonim Kullanıcı • 06-07-2017
      Parfüm ben de alerji yaptı ama kokusu hoş kalici
    • Anonim Kullanıcı • 13-06-2017
      Merhabalar Öncelikle madylife tan biraz bahsetmek istiyorum. Madylife Network Marketing sistemine yeni girmiş bi firma. Daha önce sadece eczane den satış yapıyordu fakat geçen yıl itibari ile Network satış sistemine geçme kararı aldı. Ürünleri Dermokozmetik üründür. Sloganı '' Doğadan beklediğiniz herşey ''
      Bu sistemin içinde olup kendi ekibinizi oluşturup prim ve çeşitli hediyeler kazanabilir yada sadece kendi kişisel ihtiyaçlarınızı alarak içerisinde kimyasal buşunmayan 0 bitkisel ürünleri gönül rahatşığı ile kullanabilirsiniz.

      Madylife sistemine danışman olarak katılabilmeniz için bir aponsora ihtiyacınız olacak, çünkü böylesine yeni bir sistemin yüzlerce ürününü ve sistemi en iyi şekilde anlayabilmeniz için sizin de bir yol göstericiye ihtiyacınız vardır. Bu yol gösterici lideriniz ne kadar iyi ise sizinde başarılarınız kısa zamanda gelmeye başlayacaktır.

      Şimdi size kendi sponsor linkimi vereceğim dilerseniz bu konuda sponsorunuz olup seve seve size yol gösterebilir ürünleri ve sistemi anlatabilirim.

      Link

      Bu şinki tıklayıp ekibime katılabilirsiniz, şimdiden hayırlı uğurlu olur inşallah, sağlıcakla kalın ☘️
    • üye1242 • 24-10-2016
      Evet.. hem kullanıyorum hemde sistemin içindeyim

Madylife ilanları

Madylife için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz madylife ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa madylife kullananlar tarafından oluşturulan madylife kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. madylife nedir? nasıldır? özellikleri nedir? madylife kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? madylife şikayetlerini ve sorularını içerir.