Macbook Air A1

Macbook Air A1
83 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Macbook Air A1 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Zesty Dragon 24-04-2021
    usbc monitor ile cok basarili bir ikili oluyor 2 port olmasina ragmen tek port bosa bile cikiyor. simdiye kadar kusurunu bulamadim. genelde ilk nesil aletlerde hep bir sorun olur ama m1 bigsur uyumunu cok iyi yaratmislar. isin en iyi yani da sifir ses calismasi ne yaparsan yap isinmiyor fan zaten yok. kesinlikle piyasada alinacak en iyi notebook
  • Criss Cross 20-04-2021
    ilk çıktığında artık neredeyse 10 senedir kullandığım beni bir kere bile yarı yolda bırakmayan eski airimi değiştirmek için aldığım üründür. ürünün intelden kendi chipsetine geçmesi fansız oluşu 20 saatlik şarj olması gibi birden çok sebep bu sene değişimin zamanı geldiğini hissettirdi.

    ürünün ne kadar hızlı olduğunu anlayamayacağınız kadar hızlı çalışıyor. ürünün adaptöründe bir sıkıntı çıkınca eyvah dedim ama adaptörün kendisinde bir sıkıntı varmış hemen yenisiyle değiştirdiler bu süre zarfında komşunun adaptörünü günde 2 saat ödünç alsam bile yetiyordu.

    ürünün ekranı kesinlikle yeni renk skalasıyla daha başka olmuş. netflix 2k desteği verse çok daha kaliteli görüntüler de elde edilebilir.

    m1 ya da arm chipset ilk kuruluşlarda bazı özel programlarda uyumsuzluk var gibi bir görüntü verdi ama 1 ay geçmeden tüm kullandığım programların m1 chipsete uygun native modelleri çıkınca o sorun ortadan kalktı. zaten intel rosetta emulator içinde hazır geliyor. istenirse bu şekilde de kullanabilirsiniz ama arm chipset native uygulamalar kesinlikle uçuyor.

    video render yapan bir kullanıcı değilim ama air versiyonu kesinlikle yeterli bir model. proya geçmek yerine 16gb lik ram modelini seçtim. bakmayın hdd den ram yapıldığında gerçek ram in io değerlerinin yanına yaklaşamaz ssd bile olsa

    klavyesine ayrıca değinmeden geçemeyeceğim. 2 seridir kullanıcılarını memnun eden magic keyboard kesinlikle çok yumuşak bir yazış deneyimi sunuyor. eski airimdeki birbirinden ayrık düzenden geçince zorlanırım zannettim ama 1 ay sonra eskisi garip gelmeye başladı.

    Boyut olarak da ekran boyutu aynı olmasına rağmen resimlerde görüldüğü gibi zamanında dünyanın yine en ince laptopu olan makinam bile yanında kocaman kaldı

    Kısacası minimalist biriyseniz tek bir ürünün kompakt ve her işi yapmasını istiyorsanız ve yıllarca bozulmadan kullanmak istiyorsanız kesinlikle parasına bakmayın pişman olmazsınız.

Macbook Air A1 ilanları

Macbook Air A1 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Macbook Air A1 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Macbook Air A1 kullananlar tarafından oluşturulan Macbook Air A1 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Macbook Air A1 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Macbook Air A1 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Macbook Air A1 şikayetlerini ve sorularını içerir.