Kymco xciting 400i

Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Kymco xciting 400i yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 11-06-2018
    Epeydir kymco 400 i forumlarına ve yorumlarına bakıyorum.Daha doğrusu bakamıyorum.Çünkü Markasından dolayı ve ülkemizde Dünyanın önde gelen bir çok Skuterine kafa tutan bu motora Çin malı güzüyle bakılıyor olması.
    İlk Motorum kymco mowie 125 idi ikinci motorum Kymco grand dink 250 bu motorla 110000 km yol gittim. ve size şunu söylemeliyim,motor on numaraydı.ev aldığımdan dolayı satmak zorunda kaldım.İçim yanmıştı.Sonraki 10 yıl kredi ödediğimden dolayı ikinci el 150 lik çin mallarına mahkum kaldım.ve nihayet kredim bitti.Artık eski günlere geri dönebilirim dedim.Ve şu an piyasadaki en üst düzey kymcolardan biri olan Kymco xciting 400 i yi aldım.
    Anlamadığım böylesine güzel bir motor neden ülkemizde bu kadar ilgisiz.Yola çıktığımda yanima ışıklarda yaklaşan motorlar Abi bunun markası ne diye merak ediyorlar.Benim Taiwan malı dememle haaa çin işi gibi bir bakış atıp yüzlerini devşiriyorlar.Fakat iş kalkışa geldiğinde racinglere kafa tutan bir torkla karşılaşıyorlar...Arkamdan bir deeehhhhh dediklerini duyar gibi oluyorum. :)
    Bence bu motoru ülkemizde ilgisiz bırakan tek şey Marka.Çünkü mondial tarafından yeterli reklam kampanyası yapılmıyor.Bununda nedeni tabiki kendi dandik çin mallarını daha ön planda tutuyor olmak.Mağazasına bile giderseniz kymco motorların çin mallarının gerisinde olduğunu farkedersiniz.Sorduğunuzda ise, onlar çok pahalı müşterileri onları zaten biliyor gibi acaip cevaplarla karşılaşmak mümkün oluyor.
    Şimdi size soruyorum.piyasada 250 ve 400 skoter segmentinde yamaha ve hondalar var.Allah aşkına xmax 300 gibi bir motor olmuş 30000tl ben 2015 model xciting 400 i almışım 8000 km de 19000 tl... Şimdi arkadaşlar olayın özüne gelelim eğer amaç kolay satmak ise belki haklı olabilirsiniz.Ama olay adam akıllı motor binmek ise buyrun size adamlar yapmış 37,5 nm torklu bir canavar.hemde nerdeyse yarı fiyatına.Bu arada bu motor 2015 sonrası üretilmiyor onun yerine yenisi olan downtown 350 i satılıyor o bile 30000 ler civarında geziyor.
    Bu arada xciting 400i nin ikinci el fiyatı nasıl derseniz valla sahibinden.coma girin yazın bakın türkiye genelinde 10 adetten fazla satılık varmı bir bakın istedikten sonra en kötü aldığınız fiyata her türlü satabileceğiniz bir makine ve hakkını her türlü veren bir makine.
  • Anonim Kullanıcı 12-07-2016
    sıfırı 23bin olan motorsiklet o markaya o fiyat fazla

Kymco xciting 400i ilanları

Kymco xciting 400i için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz kymco xciting 400i ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa kymco xciting 400i kullananlar tarafından oluşturulan kymco xciting 400i kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. kymco xciting 400i nedir? nasıldır? özellikleri nedir? kymco xciting 400i kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? kymco xciting 400i şikayetlerini ve sorularını içerir.