Kia Stinger

Kia Stinger
1 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Kia Stinger yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 07-06-2019
  • Anonim Kullanıcı 07-06-2019
    Nihayet yerli bir Stinger testi geldi. Test için Otopak'a teşekkürler
  • Anonim Kullanıcı 07-06-2019
    Çok başarılı.82 ile bu testi geçen araç çok çok az
  • Anonim Kullanıcı 24-02-2018
    Merakla beklediğim araçlardan birisi. Optima modelinide çok beğenmiştim ama bu modelle Kia birkaç Türkiye de alman tutkusunu yıkacağından eminim. Fiyat olarak şahsıma uygun olmayacağı kesin ama inşallah ileri ki yıllarda 2. el olarak da olsa kullanma şansım olur.
  • elise111s 22-01-2018
    2018 yazında Türkiye'de satışa sunulmaya başlanacak. Audi A5 ya da BMW 4 Serisi Coupe rakibi gibi gözükse de Mercedes CLS'den daha uzun olan 2905mm dingil mesafesi ile d coupe sınırlarını zorluyor. Hatta yurt dışında Porsche Panamera ve BMW 6 serisi Coupe ile karşılaştırmaları bile yapıldı.

    Kia'nın tanıtım videosu gibi olsa da değerler GT acemisi Kia için çok büyük başarı. bkz ilgili video:

    Kia Stinger'in 3 motor seçeneği var. 2l turbo benzin, 3.3 litre turbo benzin ve 2.2 dizel. Fakat yüksek ÖTV'den dolayı Türkiye'de sadece 2 litrelik 255hp'lik model satışa sunulabilir. Türkiye fiyatı için yaklaşık 340bin TL'lik bir fiyatı öngörebiliriz.

Kia Stinger ilanları

Kia Stinger için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Kia Stinger ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Kia Stinger kullananlar tarafından oluşturulan Kia Stinger kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Kia Stinger yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Kia Stinger nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Kia Stinger kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Kia Stinger şikayetlerini ve sorularını içerir.