Kariyer.net

kariyer.net
5 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Kariyer.net yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 24-07-2018
    kariyer.net i kullanıyorum. Faydalı bir kariyer sitesi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, iş arayan arkadaşlara cvyolla.com sitesini önerebilirim. Link sayfası üzerinden iş ilanlarına başvurabilirsiniz. Sistem olarak kariyer.net e göre farklı çalışıyor. Çok sayıda firmaya hızlıca CV yollama şansı buldum. olumlu dönüşler aldım.
  • ironfist 12-03-2017
    kalitesi dustukce dusen ilan sitesi. linkedin in de payi buyuk artik kimse buradan kaliteli is bakmiyor maalesef
  • ironfist 02-03-2016
    En garip ve eski arayüzüne sahip site. neden düzenlemeleri koca site içinde küçücük bir alanda yaptırmaya çalışıyor anlamıyorum. aşağı yukarı scrollama safari browser da çalışmıyor. tüm herşeyi düzenledikten sonra kaydet deyince bana bunu silmek istiyormusunuz gibi garip bir soru sordu iptal dedim. ana pencereye hiçbir düzenlemeyi kaydetmeden geri döndü. Google drive gibi tüm yazıların size kaydete basmadan bile kayıtta tutulması gerekiyor.
  • tontonamca 28-02-2016
    Turkiye pazarındaki en aktif insan kaynakları sitesi. Avrupadaki rakiplerini kolay kolay piyasaya sokmayacak kadar güçlü bir pazar payına hakim.

Kariyer.net ilanları

Kariyer.net için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz kariyer.net ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa kariyer.net kullananlar tarafından oluşturulan kariyer.net kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. kariyer.net nedir? nasıldır? özellikleri nedir? kariyer.net kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? kariyer.net şikayetlerini ve sorularını içerir.