Karcher ds6000 sulu süpürge

karcher ds6000 sulu süpürge
7 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Karcher ds6000 sulu süpürge yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • üye1750 03-05-2018
    Karcher Ds 6000’i yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Teleskopik borusu uzun, eğilip bükülmenize gerek kalmıyor. Parçaları sade. Aparatları süpürge üstünde, yer kaplamıyor. Temizlemesi kolay. Bazı sulu süpürgeler gibi içinde temizlemeniz gereken sünger parçalar yok. Emiş gücü de gayet iyi. Max- min özelliği bile yok. Halıları kaldırırcasına süpürdüğünde basınç ayarını borudaki boşluktan yapmak yeterli oluyor. Evet buraya kadar herşey olumlu. Şimdi beğenmediğim özelliklerine gelirsek; tozları tam olarak anında suyun içine atmıyor. hepa filtresi çok kısa sürede kirleniyor ve süpürge yaparken camları açmak zorunda kalıyorum çünkü dışarı epeyce toz sızdırıyor. Toz torbalı süpürgeler kadar değil ama yine de rahatsız edici. 0.3 mikron açıklaması dalan hikaye. Beni toz öksürttürüyor. Bir diğeri; süpürgeye takılan parçaların üst kapağı o kadar sert plastikten yapılmış ki takma yeri kırılıverdi. Artık kapaksız kullanıyorum. Yani sulu süpürge alma mantığım tamamen toz kaçırmaması içindi. Hedefe uygun değil. Zaten su filtresini dairesel yapmamaları tuhaf. Suyun iyice dönerek çalkalanması lazım. Köşeli kazan yapısı uygun değil diye düşünüyorum. Son olarak; çok hantal bir makine. Borusundan çekerseniz uzun süre süpürgenizi kullanamazsınız. Yani parasını hak etmeyen bir süpürge.
  • sismolog 23-11-2014
    aktarlarda satılan bitkisel esans yağları ile sandal ağacı,nane, yingyang gibi değişik kokuları suya bir iki damla damlatarak evi mis gibi de kokutabilirsiniz, hepa filtresinin yıkanabilir olması da büyük avantaj. kısacası motoruna zarar gelmediği için performasında hiç düşme yapmadan uzun yıllar kullanabilirsiniz. tek eksi yanı sesi biraz fazla çıkıyor.
  • sismolog 11-11-2014
    bazı büyük markaların az reklamı olması ve türkiye hedeflerinde olan bir ülke olmamasından kaynaklı olarak ürünlerinin populeritesi az olabiliyor. genellikle profesyonel temizlik cihazları üreten firmanın sulu supurgesi bence piyasanın en kullanışlı ve kaliteli cihazı. satanı az bulması zor ama kesinlikle çekiş gücü ebatı ve kullanım kolaylığıyla arnica vestel ihlas gibi değişik üretimleri geride bırakıyor. rainbow tabiki başka bir cihaz ama o cihaza gerçekten o kadar para verilirmi bu cihazı aldıktan sonra fikirlerim değişti.

Karcher ds6000 sulu süpürge ilanları

Karcher ds6000 sulu süpürge için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz karcher ds6000 sulu süpürge ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa karcher ds6000 sulu süpürge kullananlar tarafından oluşturulan karcher ds6000 sulu süpürge kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. karcher ds6000 sulu süpürge nedir? nasıldır? özellikleri nedir? karcher ds6000 sulu süpürge kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? karcher ds6000 sulu süpürge şikayetlerini ve sorularını içerir.