Arttırılmış gerçeklik

Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Arttırılmış gerçeklik yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • üye2962 11-07-2023
    playpik tarafından geliştirilen pvision ile gerçeklik algınızı yeniden tanımlayın ve hayal gücünüzü sınırlarını zorlayan bir dünyada kaybolun. pvision, artırılmış gerçeklik deneyimi sunan benzersiz bir platformdur. pvision, gelişmiş artırılmış gerçeklik teknolojisi sayesinde gerçek dünyayı dijital içeriklerle birleştirir. herhangi bir akıllı telefon veya tablet kullanarak, çevrenizdeki dünyayı canlanan görüntüler aracılığıyla interaktif ve sürükleyici bir şekilde keşfedebilirsiniz. eşsiz deneyimler yaşamak için sadece pvision ile iletişime geçmeniz yeterli.
    https://www.pvision.world/

    şöyle bir reklam gördüm bu ara acayip takmış durumdayım bu olaya zaten gidip geneyeceğim mevcutta başlıkta olunca yazmak istedim . istanbul da ikamet edenler için ilgi duyanlar için denene bilir.

Arttırılmış gerçeklik ilanları

Arttırılmış gerçeklik için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz arttırılmış gerçeklik ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa arttırılmış gerçeklik kullananlar tarafından oluşturulan arttırılmış gerçeklik kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. arttırılmış gerçeklik nedir? nasıldır? özellikleri nedir? arttırılmış gerçeklik kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? arttırılmış gerçeklik şikayetlerini ve sorularını içerir.