Hp pavilion-dv5-serisi kullananlar

Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Hp pavilion-dv5-serisi kullananlar yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • sevgisahin 07-01-2011
    umarım uzun bir süre daha almam yeni bilgisayar ama düşünebilirim. sağol tavsiyen için.
  • bonanza 05-01-2011
    ısınma sorunu çoğu hp de var . sırf bu yüzden baya bir pazar kaybetti hp , asus ve dell lerin önünü açtı bu hatasıyla. servis konusunda da çok iyi değil hp. bir sonraki notebookunu dell almanı tavsiye ederim.
  • sevgisahin 05-01-2011
    hp dv5 serisi bir laptopum var, yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. performans olarak, ve tasarım olarak çok memnunum. bilgisayar mühendisi olduğum için çok fazla zamanım bilgisayar başında geçiyor. en büyük sıkıntım ısınma problemi. çok fazla ısınıyor :( ama dv6 serisi bir ürün kardeşimde var, ısınma probleminden eser yok. ama ben alırken bu seri çok pahalıydı malesef. hp fiyat olarak bir çok markadan daha uygun ve kaliteli. tavsiye ederim. sadece düşündüğünüz ürünün bir kullanıcı yorumlarına bakarsanız ısınma sorunu olmayan, ihtiyacınıza uygun bir ürünü çok rahat bulabilirsiniz.

Hp pavilion-dv5-serisi kullananlar ilanları

Hp pavilion-dv5-serisi kullananlar için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz hp pavilion-dv5-serisi kullananlar ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa hp pavilion-dv5-serisi kullananlar kullananlar tarafından oluşturulan hp pavilion-dv5-serisi kullananlar kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. hp pavilion-dv5-serisi kullananlar nedir? nasıldır? özellikleri nedir? hp pavilion-dv5-serisi kullananlar kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? hp pavilion-dv5-serisi kullananlar şikayetlerini ve sorularını içerir.