Honda CR-Z

Honda CR-Z
9 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Honda CR-Z yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 24-01-2018
    Gerçek bir spor otomobil kullanmak istiyor ve türkiye gibi bir ülkede yakıt fiyatları sizi korkutuyorsa bu ara biçilmiş kaftan. Ortalama Sakin kullanımda 6 Litre Spor modda devamlı sert kullanınca 8 in üzerini göremedim. Ve yol tutuşu mükemmel.
  • Anonim Kullanıcı 18-08-2017
    Özetle kullanması çok keyifli bir araç. Üstelik ilk hybrid araçlardan. Kimse pek bilmez 14 hp lik elektrik motoru benzinli motoru destekler. 14hp az gelmesin elektrikli motorun 75nm olan torku her daim devrede ve sürekli patinajla kalkan bir araç.
    yakıt tüketimi extra torktan dolayı şehir içi 6 ya kadar düşebiliyor.
    kötü yönleri sert bir sürüşü var ama sportif açıdan avantaj. asıl negatif tarafı arka koltuklar sanki sadece küçük çocuklar otursun diye yapılmış. yetişkinlerin kullanması imkansız.

Honda CR-Z ilanları

Honda CR-Z için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Honda CR-Z ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Honda CR-Z kullananlar tarafından oluşturulan Honda CR-Z kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Honda CR-Z yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Honda CR-Z nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Honda CR-Z kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Honda CR-Z şikayetlerini ve sorularını içerir.