Honda cbr 250r

honda cbr 250r
8 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Honda cbr 250r yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • beyimbilir 21-05-2016
    Yeni CBR250R, 250cc motor hacimli motosikletlerin dinamizmini, CBR motosikletlerinin kalitesi, kullanışlılığı ve çarpıcı derecede çok yönlülüğe sahip yüksek performansıyla birleştiriyor. Sonuç; her sürüşü bir zevk haline getirmenin ve heyecan yaratmanın yanı sıra her görevi de yerine getirebilen bir motosiklet...

    Yıllar geçtikçe, farklı motor hacimlerine sahip olan CBR motosikletleri; sportif motosikletin nasıl bir performans sergilemesi ve hissettirmesi gerektiğini gösterdi. Supersport bir motosikletin dinamikliğini çok yönlülük ve ulaşılabilirlik ile birleştirdi. Yeni CBR250R; usta sürücülerin performans, yeni başlayanların ise sürüş güvenliği ve kullanım kolaylığı taleplerini rahatlıkla karşılayabilmek için yaratıldı.

Honda cbr 250r ilanları

Honda cbr 250r için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz honda cbr 250r ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa honda cbr 250r kullananlar tarafından oluşturulan honda cbr 250r kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. honda cbr 250r nedir? nasıldır? özellikleri nedir? honda cbr 250r kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? honda cbr 250r şikayetlerini ve sorularını içerir.