Hepsiburada.com

Hepsiburada.com
7 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Hepsiburada.com yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 12-07-2016
    çook kazık bulduğum alışveriş sitesi
  • Anonim Kullanıcı 22-06-2016
    Merhaba,
    Sizin benim yaşadığım kötü deneyimi yaşamamanız ve tüketici olarak güvenilir bir e-ticaret ahlakının yetişmesine yardımcı olabilmek dileği ile 31.Mayıs.2016’da 'Hepsiburada.com' sitesinde yaptığım alışveriş deneyimimi sizinle paylaşmak isitiyorum.
    'Hepsiburada.com' sitesinden alığım ARZUM SOTTİLE AR 550 DİJİTAL CAM BANYO BASKÜL’ü, ürünü kargodan teslim aldıktan 16 gün sonra, ürün kullanma klavuzuna uygun kullanmama rağmen arıza verdi. 28.Mayıs.2014’de yürürlülüğe giren ‘6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun'a gore bu durum ‘gizli ayıp’ oluşturmakta olup; tüketicinin ‘sebepli iade’ hakkı ile ürünün tüm bedelini satıcıdan 6 ay içinde isteme hakkı saklıdır.
    Dolayısıyla durumu tüm ayrıntıları ile 'Hepsiburada.com' un müşteri temsilcisine yazılı olarak kendi sitelerinden ilettim. Fakat 'Hepsiburada.com' un müşteri temsilcisi, ürünün tesliminden 14 gün geçmesinden ötürü iade yapamayacaklarını bildirdi. Halbuki ben ‘6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’daki ‘koşulsuz iade (cayma) hakkımı’ değil, ürünün arıza göstermesinden dolayı aynı kanundaki ‘sebepli iade’ hakkımı kullanarak iade talep ettim.
    Talebimin reddinden sonra ilçemdeki kaymakamlıkta bulunan ‘Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuru yapmaya karar verdim ve bu doğrultuda aşağıdaki evraklarla bu heyete gidip başvurumu gerçekleştireceğim:
    1) Fatura
    2) Ön Bilgilendirme Formu ve Uzak Mesafeli Satış Sözleşmesi
    3) Kredi Kartı Ekstresi
    Bu bilgilerin e-alışverişinizi daha güvenli ve sorunsuz yapmasını dilerim.
    Esenlikler.
  • Shewolf 26-02-2015
    Daha yeni Essenso Neogranite St Austin 5 Parça Tencere Seti aldım ve o kadar hızlı bir şekilde teslim edildi ki .. müşteri hizmetine son derece güveniyorum. Arkadaşların mağdur olmasına çok şaşırdım. Şimdiye kadar 6 kez alışveriş yaptım ve hiçbirinde sorun yaşamadım açıkcası.
  • anonim 07-10-2011
    merhaba, bende hepsiburaada.com mağduruyum. 1.5 aydır para iadem yapılmadı. hakem heyetine başvurdum ama mahkemeye de verip ceza almalarını istiyorum. mahkemeye vermeyi düşünen arkadaşlar lütfen e-posta adresimden bana ulaşsınlar. hakem heyetindeki görevliye danıştım eğer toplanıp dava açarsanız kazanırsınız, ticari sicilini sildirebilirsiniz dedi. lütfen artık sessiz kalmayalım, ne kadar çok olursak o kadar başarı şansımız artar ayrıca avukat ücreti de hepimiz için daha ucuza gelir.
    [email protected] e-posta adresim
  • anonim 27-09-2011
    ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. 7 yıldır sayısızca alışveriş yaptım hepsiburadacom'dan. son 2 yıla kadar müşteri ile gayet iyi ilgileniyorlardı, gerek destek, gerek telefon. fakat şimdi telefon bile açamıyorsun. destek bölümüne yazıyorsun en az 20-30 gün sonra cevap geliyor, hadi geliyor alakasız cevaplar. son siparişlerimde sorunlar yaşadığımdan dolayı artık hepsiburada.com ile alışveriş yapmayı katiyen düşünmüyorum. memnun kalanlar muhtemelen sık sık alışveriş yapmıyorlardır dolayısıyla sorun yaşamamış olabilirler. ama hepsiburada.com'u tavsiye etmiyorum.
  • anonim 07-07-2011
    19/01/2011 tarihinde site üzerinden 83515418 sipariş numarasıyla alışveriş yaptım. ürün elime kullnılmış ulaştı bende siteye mail yoluyla itarızmı dile getirdim. 08/02/2011 tarihindeürünü siteye yenisiyle değiştirlmek üzere geri iade ettim aradan gecen süre zarfında bana konu hakkındfa hiç bir şekilde geri döüş yapılmadı defalarca telefonla aramama rağman işlem sürüyor size geridönüş sağlanacak şeklinde geçiştirici bahaneler öne sürüldü. 05/04/2011 tarihli haklem heyeti kararı elimde mevcut karara istinaden hala hiç birişlem yapılmadı. tek caren mahkeme açmak sanırım.
  • anonim 20-06-2011
    hepsiburada.com sitesinden asla alışveriş yapmayınız.3.5 ay evvel parasını ödediğim telefonumu bir türlü göndermiyorlar. .paramı iade edin diyorum iade etmiyorlar.şikayetimi ileteceğim bir yetkili bulamıyorum.alenen beni dolandırdılar.şu an bu site tarafından dolandırılmış durumdayım.
    paramı almak için tüketici hakem heyetine başvurdum.hakem heyetinin kararını bekliyorum.sanal ticaret mi ? bir daha asla.
    böyle rezil ve aşağılık bir firma görmedim.
    insanları aldatmaktan zevk alıyorlar.sürekli yalan ile insanları oyalıyorlar.
    böyle bir ticaret anlayışını şiddetle kınıyorum.
    bu firmanın doğan holding"e ait olduğunu yeni öğrendim.
    sakın ola ki bu siteden alışveriş yapmayın.
  • anonim 06-03-2011
    böyle rezillik görmedim kiz arkadasimin doğum günü için aldiğim lg bl40 new chocolate adli telefon elime hasarli ulasti ekraninin üzerinde koca bir çizik vardi ve ekrandan dokundukça ses geliyordu ayrica sağ yanindada siyrik izleri vardi. ariza kayit formu gönderdim. telefonun servise gitmesi işlemlerimin bitmesi ve elime ulasmasi 26 gün sürdü gelen telefonu bir actim ki sanki ben çizmişim gibi bana 310 tl lik fatura cikarilmis resmen dalga geçiliyor müşteri ile kesinlikle tavsiye etmiyorum bu siteyi bugun benim basima geldiyse yarin sizlerin başina gelmemesinin garantisi varmi arkadaslar. yarinda gidip "tüketicileri koruma derneği" ne şikayet dilekçemi vericem bu işi sonuna kadar kovalicam varmi öyle salak yerine koymak insanlari d-market...
  • anonim 01-03-2011
    bende yıllardır hepsiburada.com sitesinden alışveriş yapıyorum.bu güne kadar aldığım ürünlerde hiç sorun olmadı,genellikle büyük bir sıkıntı yaşamadım.ama arkadaşın da dediği gibi müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı.siteden yöneltilen sorularave sorunlara çok geç cevap veriyorlar,444 lü numaralarını aradığınızda da klasik kalıplaşmış cevaplar duyuyorsunuz genelde.mesela en son süper hızlı gönderi dedikleri bir ürün aldım ürün 4 gündür çıkışa hazır olarak bekliyor kargolamada bir sorun varmış bir türlü kargoya veremediler.net bir çözüm de alamadım henüz. dediğim gibi genelde memnunum hepsiburada.com dan arada bazı orunlar olsada.
  • sevgisahin 17-02-2011
    hepsiburada ürün yelpazesi olarak geniş olabilir ama müşteri hizmetleri açısından çok vasat. 2 kere ciddi sorun yaşadım hepsiburada ile. hemen hemen aynı konular. stokta olmayan ürünü satın almanıza müsade ediyorlar. sonra size elimizde yok şunu verelim bunu verelim. yok bekleyin tedrik sürecinde gibi oyalıyorlar. ilk olay laptop alırken oldu, parayı havale yaptık sonra bu ürün yok şunu verelim dediler. istemiyorum dedim, paranızı iade edelim dediler. ama hava masrafı benden çıkmış oldu. defalarca şikayet maili attım ama otomatik mailden başka cevap dönmediler. bundan ders almamış gibi, saat aldım. hediye olacaktı, zamanı önemliydi. 3 gün tadarik süreci dediler 1 hafta bekledim. arayıp ulaşmak zaten mümkün değil. o kadar bekledikten sonra ürün yok 1 ayda da gelebilir deyip iade edelim paranızı dediler. yetkili kişiyle görüştürün dedim olmaz dediler. size dönüş yapılacak dediler gene otomatik mail. ayrıca gelen her mail tutarsız, alakasız. sonunda iptal ettirdim, mailinize onay maili gelecek dediler, tedarik sürecinde diye mail geldi :) sabır sınırlarımı zorladılar yani. sonra normalden pahalı ve vip kargo ya ayrıdan para vererek 4 saat içinde başka biryerden aldım saati. en çok rahatsız eden sorumsuz olmaları. insan bir özür diler, erken haber verir. pişkin tavırları, size ulaşıyorum deyince bizi bu saatlerde arayın demeleri (saat 23.30) beni delirtti. güvenim kalmadı siteye ve görevlilerine. bir özür dilemek bu kadar zor olmamalı diyorum. kim bilir kaç kişiye aynı şey oluyor. ben magdur oldum, amacım sadece sizleri bilgilendirmek.

Hepsiburada.com ilanları

Hepsiburada.com için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Hepsiburada.com ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Hepsiburada.com kullananlar tarafından oluşturulan Hepsiburada.com kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Hepsiburada.com nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Hepsiburada.com kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Hepsiburada.com şikayetlerini ve sorularını içerir.