Google plus

google plus
4 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Google plus yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 05-12-2014
    15gb yazacaktim
  • elise111s 05-12-2014
    Fotoğraflar özelliği. Otomatik yedekleme ve 16gn alanıyla beni şaşırtmıştır. Nitekim cep ile çektiğim fotoları kaydetmiş. Sonra yurtdışından coook ucuza aldım diye sevindiğim hafıza kartim bozulunca beni yedekledigi fotolarınla mutlu etmiştir.
  • elise111s 02-12-2014
    Hakkaten slaytlar dökümanlar tablolar vs... ile office in pabucunu dama atacak. Üstelik her yerden ulaşabilmeniz çok kullanışlı.
  • sismolog 23-11-2014
    facebook ve twitter arası followerlarına facebook gibi içerikli şeyler iletebildiğin ama yine de kim kimin circle ında tam olarak çözemediğim arayüzü bana ters gelen sosyal iletişim şeysi. altavistayı google.com la hotmaili gmail le iosu android le sallayan ve uzun vadede hep kazanan google ileride facebooku tamamen ortadan kaldırabilir. ayrıca firmalara verdiği özel hizmetlerle microsoftun office programlarına da drive dan ulaşılan programlarıyla da göz dikmiş durumda.

Google plus ilanları

Google plus için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz google plus ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa google plus kullananlar tarafından oluşturulan google plus kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. google plus nedir? nasıldır? özellikleri nedir? google plus kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? google plus şikayetlerini ve sorularını içerir.