Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva
16 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Chevrolet Captiva yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 20-07-2017
    mükemmel bir suv
  • Anonim Kullanıcı 22-12-2016
    Captivayı 1.5 yıl kullandım. Benzer donanım ve heybette diğer markaların yarı fiyatına bir jip. Motoru 2000 motor dizel ve çekişi çok iyi şanzıman ise 5 ileri eski nesil ama çok yumuşak ve güzel çalışıyor. 6-7 ileri olsaydı daha az yakardı şu an ortalama 10-11 litre tüketimi var. Araç büyük olduğundan park kamerası olmasına dikkat edin. Donanımı iç genişliği heybeti bambaşka bi hava veriyor kullanırken. Bu benim için önemli belki yanlış gelir size ama araçla bi yere girerken bile saygı görüyorsunuz. Bu benim hoşuma giden bi şeydir.
  • Anonim Kullanıcı 28-09-2016
    Sinifindaki koklu rakipleriyle mucadele edebilmesi zor. Simdi sinifinin en cok satani demesin. Satis satici icin basaridir. Tuketici icin degil.Arac rakipleriyle ilan ka rsilastirmali testlerde ozellikle guvenlik rezervlerinde onemli puanlar kaybeden cok da basarili olmayan bi model. Mesela frenleri uzun inislerde zorlamaya gelemiyor. Kisacasi kasasina agirligina. gore zayif altyapisiyla aslinda bir nevi hileyle mucadele etmeye calisiyor. Maalesef arac alirken tip ve donanim disindaki faktorlere yeterince dikkat etmiyoruz.

Chevrolet Captiva ilanları

Chevrolet Captiva için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Chevrolet Captiva ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Chevrolet Captiva kullananlar tarafından oluşturulan Chevrolet Captiva kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Chevrolet Captiva yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Chevrolet Captiva nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Chevrolet Captiva kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Chevrolet Captiva şikayetlerini ve sorularını içerir.