BMW X7

BMW X7
kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

BMW X7 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 14-09-2016
    Tıpkı Cem Yılmaz' bir esprisinde "KORGENERAL!" diye dolu dolu söylediği söz gibi Markası büyük, kendisi büyük kocaman bir suv "BMW X7 !"

    Geniş premium suv'a da el atmalıyım diyen BMW'nin 7 koltuklu dev suv'u 2018'de satışa sunulacak.

    Tahmin edileceği üzere Q7 rakibi olacak. Dinamik olarak yeni Q7 nin çıtayı elinde tuttuğu bu sınıfta çıtayı daha da yükseltecektir. Çünkü BMW demek dinamik sürüş demek ve asla bunu kaybetmek için ringe çıkmaz.
    Yeni X5'in çok başarılı ses yalıtımı ve konfor özelliklerinin bir iki tık üstünün bu araçta olacağını düşünürsek. Dünya'nın en iyi aracı muhabbetlerinde sık sık adını duyacağımız bir model olacak diyebiliriz.
    2litre teknolojik ve güçlü dizeli bunda da kullanma riski ve cesaretine girerse, özellikle Türkiye satışlarında Kullananlar olarak ilk sırayı kapacağına kesin gözüyle bakıyoruz. İlk BMW X7 inceleme videosunu çıkar çıkmaz yayınlayacağız. Çünkü BMW X7 ne zaman çıkacak? Sorusunu sık duymaya başladık.

    BMW X7 kullanıcı yorumları resim


BMW X7 ilanları

BMW X7 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz BMW X7 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa BMW X7 kullananlar tarafından oluşturulan BMW X7 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. BMW X7 yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? BMW X7 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? BMW X7 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? BMW X7 şikayetlerini ve sorularını içerir.