Xtra Jel

Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Xtra Jel yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • godofwar 01-01-2011
    bölgesel zayıflama yoktuur, sen az kalorili beslenicen, fazlalık neredeyse onlar yavaşça gidicek. spor yapmadan diyet yapmadan kilo verilmez. verildi gözükenlerin çoğu vücudun su ihtiyacı , sonra böbrekleri karaciğeri bozarsınız aman dikkat edin.
  • papirus 29-12-2010
    x-tra gel’in içeriği

    guarana; dünya üzerinde kafein yönünden en zengin bitkidir. lipolitik etkisiyle kafein, bulunduğu bölgede kan dolaşımını hızlandırarak yağ yakımının hızlandırılmasına yardımcıdır.

    macrocystis pyrifera; deniz yosunundan elde edilen dünyada en hızlı büyüyen bitkilerden biridir. cildin esnekliğini artırır, sıkılaşmasını sağlar.

    hydrolyzed wheat protein(hidrolize buğday proteini): amino asitler bakımından zengin olan bu proteinler cilt dokusunu besler ve cildin esneklik ve sıkılığını artırır.

Xtra Jel ilanları

Xtra Jel için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Xtra Jel ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Xtra Jel kullananlar tarafından oluşturulan Xtra Jel kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Xtra Jel nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Xtra Jel kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Xtra Jel şikayetlerini ve sorularını içerir.