Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Mi Note 2
4 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Xiaomi Mi Note 2 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 19-06-2017
    Mi Note 2 düşünüyorum. Su geçirmeme var mı bunda? Bir videoda sanki gösterilmiş fakat değinilmemiş. Düşme durumunda performansı nasıl oluyor acaba? Bilgisi olan var mı? Bu konularda net bilgi bulamadım. Çok müzik dinleyen biri olarak kulaklık ses performansı nasıl? Bir de global olan sürüm var. Ben pttcell kullanıyorum. Yani türktelekom altyapılı. Global olan sürüm daha ucuz. Hangisini alayım? Teşekkürler.
  • Anonim Kullanıcı 02-06-2017
    telefon almayı düşünüyorum. aklımda olan modeller 1.mate 8 (en ilgi duydugum tel.) 2.samsung note 4 veya 5 3. lg g4 veya 5 4. xiaomi mi note2 5 lenovo zuk z2pro
    bunlardan hangisi daha iyi ? en az 32 gb.rom 3gb.ram lı büyük ekranlı telefonlar tercihimdir. işi bilen profesyonellerden ve teknoloji ile arası iyi olan herkesin yardımına önerisine ve eleştirisine ihtiyacım var. ilgi alaka gösteren herkese peşinen teşekkürlerimi sunuyorum. sefer korkmaz

    • Anonim Kullanıcı • 21-06-2017
      Alttaki soruyu ben yazmıştım. 19.06.17 tarihli olan. 5" lerden sonra artık hafiften tablet moduna geçtiği için, zor taşınma, kulağa götürdüğünüzde çirkin duran büyüklük hissinden (Bana göre tabi.) dolayı mi 6 ya karar verdim. Yeni donanım ve işlemcisinin e-sim dönemine uyacağını okuduğumdan, jak girişi olmayışını eledim. Tabi stok olmazsa note 2 alırım.

Xiaomi Mi Note 2 ilanları

Xiaomi Mi Note 2 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Xiaomi Mi Note 2 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Xiaomi Mi Note 2 kullananlar tarafından oluşturulan Xiaomi Mi Note 2 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Xiaomi Mi Note 2 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Xiaomi Mi Note 2 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Xiaomi Mi Note 2 şikayetlerini ve sorularını içerir.