VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü

VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü
7 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • sismolog 05-05-2016
    Bir heves şu sanal gerçeklik olayına gireyim dedim. çok basit birşey olmasına rağmen gözleri şaşı yaparak telefonunuzdaki o görüntüyü teke indiremiyorsunuz. Merceklere ihtiyaç var. hadi kartondan olana o kadar para vereceğime elde tutmaya gerek kalmayan kafaya sabitlenenden alayim dedim. her yerde bu ürün karşıma çıkınca verdim gittigidiyordan 2.0 olan versiyonunun siparişini. Ürün fena değil kutusu kullanma kitapçığı falan filan bile var. Ben daha dandik birşey bekliyordum. yalnız genel olarak bu tarz gözlüklerin alengilli olmaları büyük dezavantaj. kulaklığı takma işi teli sabitleme işi bir hayli zor. sabitledin diyelim. telde bir ekran değiştirecek haydaa tekrar çıkar tak baya yoruyor. bluetooth remote controller sanırım şart gibi. Bir sonraki aşamada sanırım direk tele tutturulan mercek aparatlarından alacağım.
    Deneyimlerime gelince bence ekranın çözünürlüğü çok önemli ben general mobile 4g ile denedim. full hd çözünürlük olmadığından pikselleri sayarken biraz gerçeklikten kopabiliyorsunuz. Ayrıca ekranın büyüklüğü de burada önemli bir etken. sanırım iphone 6s plus iyi bir hissiyat veriyordur. ayrıca üzerindeki koruyucu jelatinin lekesi bile rahatsız edebiliyor. mercek ekran çok temiz olmalı. fakat yine de yeni bir dünyaya hoşgeldik diyebilirim. bazı sitelerde menuleri bile vr yapmışlar ki bunun bir adım ötesi hepimiz 360 ekranlarda kod yazabileceğiz. sağa bakınca netbeans sola bakınca chrome gözükecek. 3 ekran kullanma dönemi de sona erecek. Fakat yine de biraz daha zamanı var gibi.

VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü ilanları

VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü kullananlar tarafından oluşturulan VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü nedir? nasıldır? özellikleri nedir? VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? VRBOX 2.0 3D VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü şikayetlerini ve sorularını içerir.