Volkswagen Polo

Volkswagen Polo
9 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Volkswagen Polo 28/03/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 1.0 80 PS Impression 504,600
2022 1.0 TSI 95 PS Life 554,900
2022 1.0 TSI 95 PS DSG Life 599,100
2022 1.0 TSI 95 PS DSG Style 691,600

Volkswagen Polo özellikleri

6. Nesil yeni Polo Yani Polo 6 2018'den bu yana ülkemizde satışta. 2021 Nisan ayında ufak bir makyaja uğradı. Makyajla birlikte yapılan en belirgin değişiklik yeni Golf gibi farlar arası led gündüz aydınlatması olmuş.

Volkswagen Polo yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 04-05-2021
    Makyajlandı. Ön ve arka tasarım baya güzel olmuş
  • Anonim Kullanıcı 05-01-2018
    Arka koltuklarda kılıf ve çocuk için altı minder dolguluymuş. O yüzden yüksekmiş. boştayken oturdum ve 8-10 cm kadar kafa mesafesi var ki bu çok çok iyi bir değer.(Boy 185)
  • Anonim Kullanıcı 05-01-2018
    Yeni polonun fiyatı fazla pahalı geldi bana. Ayrıca eskisi daha göze hitap eden bir tasarıma sahipti.Yenisi aksine çirkin gözüküyor. Sevimli mi olayım klas mı durayım derken arada kalmış.
  • Anonim Kullanıcı 22-08-2017
    1.0 tsi 94hp lik aşırı beslemeli motor Türkiye'de en çok satan model olacak gözüküyor. Çünkü dizeli aratmayan tüketime sahip olacak bir motor. Manuel vites fabrika verisi 5.6litre . Üzerine 2 litre eklersek bile 7.6 litre olur ki bu araçta olabilecek max değer budur. Şehirler arası tüketim de rahatlıkla 5 litre civarlarında olacaktır.
    5 ileri ya da 7ileriDSG ile satılacak. DSG uzun yolda daha düşük son vites oranıyla avantaj sağlasa da şehir içi ufak bir farkla fazla yakacaktır diye düşünüyorum.
  • elise111s 27-07-2017
    MQB A0 platformuyla sınıfında zirveye oynayacak araç. Tasarıma baktığımızda yenisinde açıkcası çok bir çekicilik gözükmüyor umarım gözümüz alışmadığındandır yoksa bu tasarımla işi kolay olmayacaktır. Yeni İbiza erken davranıp bu platforma sahip yeni modern İbiza ile piyasaya erken girerek Avrupa pazarında liderliğe oturmuştu.
    Bkz: Link
    Küçük sınıf arenasına çıkma vakti şimdi yeni Polo'da.
  • Anonim Kullanıcı 12-07-2017
    yazının sonu kötü :)
  • elise111s 12-07-2017
    Bugün bir işyerinden Gönder Abimizin 530 km'de sıfır ayarında 2017 1.2 tsi DSG Comfortline Polo'sunu kullandım. Highline ile en önemli farkı cam tavan olmayışı başka da bildiğim bi fark yok zaten:)
    Geçen ay 65bin TL'ye aldı. Poloyu gayet başarılı buldum. Rahatlıkla en sessiz ve tok B segmenti diyebilirim. DSG sakin karakterli ama aynı zamanda hızlı yani geçişleri hem yumuşak hem de hızlı. Tabi ki +- ile manuel modu da var ve yaklaşık 4000 devirde bile 3'den 2'ye atabiliyor yani spor kullanımlara hayır demiyor. Motor sesi 4000 devir civarına kadar kolay kolay içeri yansımıyor. Yine bu sınıfta diğer araçlarda hissedilen yalıtım zayıflığı Polo'da pek yok. Bir çok C segmenti araçla kapışır bu konuda.

    Çekiş kasa hafifliği ve torklu motor ve dsg uyumu ile birlikte gayet yeterli. Asla yavaş değil ve kolay kolay zor durumda bırakmıyor. Vites D/S de iken gaza yüklendiğinizde 2-3 vites birden düşürebiliyor. Fakat bu spor bir araçtaki gibi çok hızla olmuyor bir yarım saniye kadar bi bekleme süresi veriyor size. Fren pedalı fazla hassas. Konforlu yavaşlamalar yapmak için ayağınızı fazla kasıyor ve şehir içi kullanımda bu yorabiliyor. Çünkü daha dokunur dokunmaz güçlü bir yavaşlama eğilimine giriyor. Pedalın üst zayıf kavrama mesafesinin 1-2cm kadar artması gerekiyor. İç genişlikler ön kısımda klasik b segmenti çok geniş değil. Arka alan da kafam tavanla bitişik. Boyum 185 ve bu sınıfa göre normal. Malzeme kalitesi üst kısımlar gayet başarılı. Alt kısımlar ve vites topuzu civarı ise düşük kaliteli sert siyah plastikle kaplı ama göze batmıyor.

    Start stop ise övgüyü hakeden önemli bir donanım. Önceden 3 serisinde yaşadığım sarsıntılı start stoplardan sonra neredeyse hissedilmiyor. Hatta arkada oturanlar kesinlikle hissetmeyecektir diyebilirim. Teybimiz klimamız başarıyla çalışırken start stobumuz sessizce görevini yapıyor. fren pedalında çektiğimiz anda çalışmaya başlıyor gayet hızlı ve etkili.

    DSG oranları çok başarılı ama sportif kullanımı seven benim gibi tipler için(1.2 bir araçta bunu pek aramamak lazım orası ayrı:) 7 ileri bir oran varken viteslerin daha yakın oranlı olmasını isterdim. Manuel modda bir ralli aracı edasıyla (oranlar anlamında) hızlanmak keyifli olurdu. 7 vites 2400 devir civarında 115 km/s ile gidebiliyorsunuz. Ekonomi de burada başlıyor. Araç şehir içi sıkışık trafikte ve kısa mesafede ve üstelik Alanya'da klima sonuna kadar açık 9 litre civarı tüketirken. Uzun yolda DSG'nin büyük katkısı ve 180nm torkun da etkisiyle 4-5 litre aralarında yakıyor. 120 km'lik ortalama 4.7 ki daha aşağı çekilebilmesi mümkün.

    Not: Sis farı kenarındaki 2 parmak boyundaki kırılan plastik parçanın yenisi 50TL bunu da notlarımıza ekleyelim.


    Sonuç: Ben olsam 72bin'e Yeni Astra'nın en bazını alırdım. :)))

    (Bu yazıyı işyerindeki abimiz Gönder Bey de okuyacak ama olsun biz tarafsız bir siteyiz:) ) Ama Gönder Şefim Polo da güzel:) gerçekten güzel:) uzun yolda az yakıyor, konforlu, sessiz, küçük aileler için çok uygun ve tok bir araç.
    • Anonim Kullanıcı • 05-01-2018
      Arka koltuklarda kılıf ve çocuk için altı minder dolguluymuş. O yüzden yüksekmiş. boştayken oturdum ve 8-10 cm kadar kafa mesafesi var ki bu çok çok iyi bir değer.
  • Anonim Kullanıcı 15-06-2017
    VOLKSWAGEN CANDIR :)
  • emrahlogoglu 28-11-2010
    çok gezenlere sade şık bir makina:)

Volkswagen Polo ilanları

Volkswagen Polo için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Volkswagen Polo ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Volkswagen Polo kullananlar tarafından oluşturulan Volkswagen Polo kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Volkswagen Polo yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Volkswagen Polo nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Volkswagen Polo kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Volkswagen Polo şikayetlerini ve sorularını içerir.