Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta
kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Volkswagen Jetta özellikleri

Türkiye, ilk olarak sedan Golf olarak tanımlanabilecek Bora modeli ile tanıştı. Sonrasında Jetta bayrağı Bora'dan devraldı. Jetta satıldığı dönem Golf'lerinin önceki kasaları üzerine inşa edilen bir model olarak satışta kaldı ve 2017 yılı sonrası Türkiye'deki satışı sonlandı.

Volkswagen Jetta yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 18-08-2017
    2010 sonrası makyajlı modellerde daha detaylı ve özenli bir yalıtım vardır.
  • elise111s 18-08-2017
    Malzeme kalitesi olarak yenisinden geri kalmaz hatta baya baya iyidir. Yenisine göre en büyük eksisi ve heybetli duruş sanırım başka da ele avuca gelir kötü bir özelliği yok.
  • Anonim Kullanıcı 22-06-2017
    Jetta için Çin malı diyenler olmuş, düzeltelim efendim. Jetta markanın Meksika fabrikasında üretilip ülkemize getirilir. Golf 6 ile, biraz da Golf 7 nin sedanı gibi tasarlanmış olsa da markanın kalite standartlarını yansıtmaz. Fena araba da değildir, yanlış anlaşılmasın. Dandik Corolla gibi arabalar Jetta'nın yanından geçemez. 1.2 TSI ve 1.4 TSI motorların yanında 1.6 TDI motor seçeneği de başarılıdır. Kapı içlerindeki sert plastik malzeme dışında iyi arabadır
  • ironfist 01-03-2017
  • Anonim Kullanıcı 25-10-2016
    DizEl dsg Bassam da basmasam da 6.5litreyi gecmiyor
  • elise111s 15-04-2015
    Su an sifir 200bine 5 serisi de alsan ici plastik doludur. Hadi 5 serisi belki de bir jetta da plastik olmasi ya da cin mali olmasi cok yadirganacak bi durum degil. Onemli olan plastigin kalitesi ki vw ozellikle iscilik ve malzeme kaltesinde her zaman sinifinin ustundedir. Bu arada vw yi hic sevmem orasi ayri.
  • anonim 12-09-2011
    wolswagen arabalarin tum parcasini cinde uretiyor.dogus oto cin mali kalitesiz demek degildir gibi bir aciklama yapiyorlar,ama cin mali demek herzaman bir eksik demektir.
    cinliler mutlaka bir seyi eksik yaparlar.buda kaliteyi standartlarin altinda yapiyor.bu da beklentilerinize olumlu cevap vermiyor.tavsiyem parcalari cin mali olan arabalardan uzak durmanizdir.
  • anonim 10-03-2011
    iç mekan kalitesi sınıfının üzerindemi!? yapmayın beyler, alman değil sanki çin malı.. o kullanılan plastikler döşemeler berbat.. özelliklede bu araba için istenen fiyatı göz önünde bulundurursak sınıfının en iyisi olmak bi yana sınıfı geçemez yeni jetta malesef..
  • anonim 01-03-2011
    2011 için alınabilecek nadir arabalardan. bu sene doğru düzgün araba çıkmıyor piyasaya. hep makyajlı eski model araçlar. bu jetta iş görür ama

Volkswagen Jetta ilanları

Volkswagen Jetta için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Volkswagen Jetta ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Volkswagen Jetta kullananlar tarafından oluşturulan Volkswagen Jetta kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Volkswagen Jetta yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Volkswagen Jetta nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Volkswagen Jetta kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Volkswagen Jetta şikayetlerini ve sorularını içerir.