Volkswagen Golf R

Volkswagen Golf R
1 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Volkswagen Golf R 29/03/24 tarihli Fiyat Listesi

MY Model Fiyat (TL)
2022 2.0 TSI 320 PS R 4M DSG R 1,796,200

Volkswagen Golf R yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • elise111s 14-05-2018
    500hp yapabilirsin tamam da keyif faktörü az... Bir megane RS ya da 308 gti'daki saflığı yalınlığı bulamayacağınız bir araç. Yabancı bir test editörü 911 için şöyle yazmıştı geçenlerde."Can sıkıcı derecede mükemmel" Belki de Turbo boşluklu bir araç ya da patinaja meyilli bir önden çeker veya arkasını bırakmaya meyilli bir e46 m3 bu yüzden keyifli...Kim bilir belki de mükemmellikle mesafeyi korumak gerekir. Sürücüye de bi şeyler bırakmalı araç. GT-R'da muhteşem performanslı ve neredeyse 1.2g ile viraj alan bir otomobil ama her an direksiyona kontra vermeye hazır olmanız gereken bir Huracan'ın heyecanından yoksun.
  • Anonim Kullanıcı 04-01-2018
    Hafta içi işe rahatça gider gelirsin, haftasonu Ailece tatile de gidersin. Pistte Evolarla da kapışırsın.
  • Anonim Kullanıcı 23-12-2016
    2.15de başlıyor performans. Öncesine vakit kaybetmeye gerek yok.4.15'deki sollama da izlemeye değer.
  • cemer_88 20-10-2016
    Şu ara mahalleden birinin aldığını zannettiğim araç. O nasıl bir mavidir o nasıl jantlardır o nasıl bir tiptir.... Sırf sesini hızlanmasını görebilmek için elimde telefon 2 gündür bakkalda oyalanıyorum ama garibim ne zaman görsem orda parketmiş duruyor.... Denk getirirsem videosunu buraya ekleyeceğim.

Volkswagen Golf R ilanları

Volkswagen Golf R için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Volkswagen Golf R ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Volkswagen Golf R kullananlar tarafından oluşturulan Volkswagen Golf R kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Volkswagen Golf R yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Volkswagen Golf R nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Volkswagen Golf R kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Volkswagen Golf R şikayetlerini ve sorularını içerir.