Vodafone Smart ultra 7

Vodafone Smart ultra 7
87 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Vodafone Smart ultra 7 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 05-08-2017
    Ben Vodafone nin telefonlerina smart power 4 ile basladim...kendi capinda iyi telefondu fiyatina gore...Fakat smart ultra 6 ya gectim cidden o da fiyatina gore iyi telefondu..Hic sorun yasamadim..Her turlude menun kaldim..orta segment sevenler icin cok ideal...hatta 2.el temiz bulursaniz kullanin derim..V e smart ultra memnuniyeti 7 ile de..devam eder sandim..ama buyuk hayal kirikligi !! ve 9 ay garantisi kutulu faturali olan ultra 6 mi satip....3 aylik ultra 7 aldim..!! gorunus tasarim guzel ancak...bu yeterli degil..benim gibi android telefonlari cok derin kullanmayan birine gore bile...cidden sorun cikaran bazi durumlarda ..ultra 6 yi deli aratan bir model..cidden VODAFONE a yakismadi...yanliz ben degil..bircok kisi ile sohbet edip..yorumlari okudum..hemen hemen herkesde ayni sorunlar...karsi tarafla ses problemi...arka caminin hicbir kilifa oturmayip..lensin kirilma ve cizilme durumu...cok cabuk isinma...surekli kapanip acilmama....batarya sorunu...ultra 6 daha hizli sarj olup daha uzun gidiyordu..ama bu daha uzun surede dolup..cok cabuk bitiyor...kulaklik sorunlari...ej
    ran donmalari...yani...1-2 ufak sey daha ..fakat..uzun yillardir..bu serileri kullannan ve gelistirilmis denmesine..ve biraz daha yuksek fiyata sahip olan ultra 7 modeli....cok basarsiz...kaldiki amiral gemisi dedikleri PRO 7 MODELI icin bile bu sorunlar soyleniyor...dikkate alinmasini tavsiye ederim...ve 7 serisinin hicbirini tavsiye etmiyorum !!!
  • Anonim Kullanıcı 28-06-2017
    Kalitesiz ötesi kalitesiz.3 kere rehber silinmesi,ısınma,karşı tarafın sesinin azlığı sorunlarıyla servise gönderdim.Sorun yokmuş, guncelleyip gönderdiler.Tüketici haklarına basvurdum.Bilirkişi tüm arızaları buldu.Simdi paramı geri almayı bekliyorum.

Vodafone Smart ultra 7 ilanları

Vodafone Smart ultra 7 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Vodafone Smart ultra 7 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Vodafone Smart ultra 7 kullananlar tarafından oluşturulan Vodafone Smart ultra 7 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Vodafone Smart ultra 7 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Vodafone Smart ultra 7 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Vodafone Smart ultra 7 şikayetlerini ve sorularını içerir.