Uygur life form2 Yorumları

56 Yorum | 1 Soru
uygur life form2 yorumları

Uygur life form2 için sen kaç puan verirsin? neden?

Uygur life form2 için soru sor, kullananlar cevaplasın.

Uygur life form2 ..... ? şeklinde sorunuz.

Uygur life form2 Kullananlar

Bu sayfa uygur life form2 kullananlar tarafından girilen uygur life form2 yorum, incelemesi, tavsiyeleri uygur life form2 kullanıcı yorumları, değerlendirmeleri, uygur life form2 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? uygur life form2 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? uygur life form2 şikayetlerini ve sorularını içerir.

Uygur life form2 Kullananlara Sorular

Uygur life form2 Kullanıcı Yorumları

  • Boyum 159 kilom 68 di. Aslında allerjik olduğum için vurulan kortizon iğneleri ve antihistaminik ilaçlardan çok kilo almıştım. Geçen sene kullandığım için etkisini bilerek geçtiğimiz ay yeniden sipariş ettim. Bir ay sonunda aç karna 62 tok 63.1 kg'ım. Hedefim 57 olduğu için devam edeceğim.

    Bu kapsüller iştahı kesiyor. Bitki çayı az yediğinizde yavaşlayan metabolizmanızı hızlandırmaya yarıyor. Çok susuyorsunuz.. Çok :) Su içmeyenler bile en az 1.5 Lt içecek. Ben ortalama 2.5 L içiyorum. Çünkü ağzım kuruyor. Sanırım yöntemleri bu..
    anonim | 02-05-2016
  • Evet bakanlık 2014 yılında açıklamış cezayı kesmiş, Üreten Beyazlar Gıda Gebze de Bir Firma, Bendeki Ürüne Bakıyorum Kaşgarlı Sultan Paketleme İSTOÇ da firma, birde her ay denetleniyor bu ürünler Tarım bakanlığı labaratuarlarında ve 2015 listesinde yoklar kontrol ettim 2016 listesi de yayınlandı orada da yoklar demek ki temizler.
    anonim | 09-05-2016
  • arkadaşlar UYGUR LİFE sakın kullanmayın hiç bir işe yaramıyor , lida ile aynı kapsül sadece isim ve fiyat değişik, ben önce lida kullandım eski lidalar gibi etkili sandım ama maalesef hiç bir sonuç almadım hemen ardından UYGUR LİFE sipariş ettim ve birde baktımki lida ile aynı kapsüller ve tabi hemen yetkilileri aradım ve durumu bildirdim ama bu konuda bir bilgileri olmadığını ve zaten bütün ilaçların çinden geldiğini ve farklı isimlerle satıldığını söylediler yani işin özeti şu arkadaşlar , bütün kapsüller aynı sadece isim farklı ve tabiki fiyat farklı , bu arada lida 85 tl ve uygur life 120 tl , ki içerik tamamen aynı ve bunu kanıtlıyabilirim çünkü ikisindende kapsül var elimde , hatta lida yı kullananlar bilir ve ikisinddede sonuç sıfır ben halen o 2009 yılında ki o sibutraminli haplardan arıyorum yani bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar çünkü gerçekten çok acil , sibutraminli olmayan hapta hiç bir işe yaramıyor arkadaşlar tabiki belirli bir dozda , lütfen gerçek sonuç alanlar yazsın
    incognito | 23-06-2016
    • Merhaba ben bi dönem 3 kutu kullandım hiçbir sorun yaşamadım kilo verdim ayrıca sağlıkçıyım yan etkisi olmadan bikaç ay arayla kullandım
      incognito | 20-07-2017
  • Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Maalesef kilo vermek bir yana sanırım iştahım daha da açıldı:( bu ilaçla ilgili o kadar çok olumlu yorum vardı ki dayanamadım... İşsiz olmama rağmen bir ton para harcamış oldum. Umarım bu olumlu yorumları yazanlar ellerini vicdanlarına koyarlar!!!
    incognito | 17-08-2016
    • arkadaslar bende atalardaki kiligine gittim bugun ilk ilaci aldim suan109kiloyum sinop boyabatliyim 3tane arkadasim kullandi hepside 20kilonun ustunde verdiler birinde halsizlik ve bulanti yapti ama guzel zayifladi bende merak ediyorum insallah sonuc hayirli olur her turlu yazacam gercek kullananlar yazsinlar cok merak ediyorum
      incognito | 11-11-2016
    • Bende internetten sipariş uzerine aldım bende çok pişmanım resmen para tuzağı diğer zayıflama ilaçları gibi hersey ürünü satana kadar lütfen inanmayın kilo falan verdirmiyor çünkü hepsi hikaye aynı şekilde paramı da helal etmiyorum sizlere ozellikle benimle telefonda konuşan derya hanım olan şahısa
      incognito | 14-12-2016
  • Bende bir süre kullandım çok.güzel kilo verdim kan tahlili yaptirdigimda değerlerim çok duzgundu şeker kolesterol hiçbiri kalmamıştı ama bana çarpıntı yapıyordu zaman zaman bu sebeple bıraktım
    incognito | 13-11-2016
    • 3gun oldu baslayali bol su iciyorum fakat istahim kesilmedi dikkat ediyorum acikcasi bazi yorumlari gorunce korkmuyor degilim hayirlisi Allahtan insallah zayiflarim boyabatli
      incognito | 13-11-2016
    • bugun 3hafta oldu bir kilo bile veremedim dun gece cok basim agridi duzenli kullandim suyumu ictim ne istahim kesildi ne kilo verdim bosu bosuna bir suru para verdim cokda moralim bozuldu ben bu ilaca cok guvenmistim
      incognito | 02-12-2016
  • Sizler için yorumlar çok degerliyse insanları kandırmaktan vazgecin artık........kullandım hiç bir yararını görmedim aksine 70 idim 85 oldum gerisini siz düşünün hayatımda görmediğim kilo 85 kg
    incognito | 14-12-2016
    • Size katiliyorum kesinlikle kilovveremedim bir ay form7 cay fitslim kullandim olmadi simdide form 1 fitlife cay bir hafta oldu gram nile vermedim basim agriyo icince 270tl odedim
      incognito | 23-12-2016
    • Ben bundan 1 sene once kullandim cok samimi soyluyorum 80 kilodan 64 dustum ve cok mutlu oluyordum kendimi gordukce 1 ay kullandim ve bitince almadim ama zaman la tekrar geri aldim yazin basinda siparisle birdaha istedim baska gelmisti ki asla faydasini gormedim cope attim yerinden aldigim farkliydi siparisle aldigim cok farkliydi
      incognito | 28-12-2016
  • kesinlikle kullanmayım ilk bir ay 8 kilo sonraki aylarda 4 er kilo 6 ay gibi bir surede 22 kilo verdim ilaç kullanırken tekrar kilo almaya basladım yardım istedım form koruyucuda vermediler ilgilenmediler 30 kilo alarak basa döndüm fazlasıyla sagligınızı bozmayın üç kagıtcı bunlar
    incognito | 02-01-2017
  • Ben 2 kere kullandım ve ilk kullandigimda 10 ikincisinde 8 kilo verdim bi yan etkisinide görmedim bida sipariş vericem ama başka setler var bu ürün için bana ulasabilirmisiniz
    üye1387 | 19-01-2017
  • ben arkadaşımın kullanması ve birebir kilo verme sürecini konuşmaya başlayınca almaya karar verdim. kullanmaya başladıktan sonra olan her etkiyi ve sonucu buraya mutlaka yazacağım.
    incognito | 12-02-2017
    • kendisi 2 ayda 15 kilo vermiş olup söylenen tarife göre uygulamış tahlillerini yaptırdığında hiçbir sorunla karşılaşmamış, bana önemle üzerinde durarak söylediği şey en az 4 lt yakın su iç oldu. normalde çok karşı bi insanım sadece sporla kilo vermekten yana olan biriyim ilk kez bu tarz bişey deniyorum bekleyip göreceğim sonucu sizlere de bildiririm
      incognito | 12-02-2017
  • Siparişini nasıl vercem
    üye1407 | 27-02-2017
    • Ben kesinlikle inanmiyorum iki kez ilaci degistirdiler hic bir ise yaramadi sakina icmeyin para tuzagi spor ve diyet yapin kullandigim icin soyluyorum110 kiloyum boyabatli
      incognito | 28-02-2017
  • Bende 6 gün form 1 i sabahları aç karnına kullandım.çayını da yemekten sonra içtim iştahı kestiği doğru ama göz akında sararma oldu sarılık olmaktan korktum . artık kullanmıyorum
    incognito | 11-03-2017
  • Uygar life kullandim.ilk zamanlarda memnun kaldım.7 ay gibi bi sure kullandıktan sonra mide rahatsızlığı yaşadım.zorla iyi oldum.kesinlikle kullanmayın.Biraktiktan sonra verdiğiniz kiloların fazlasını alıyor ve daha mutsuz oluyorsunuz.benim yasadiklarima göre tam bir rezalet.
    incognito | 20-03-2017
  • Şunuda söylemek istiyorum kesinlikle bitkisel değil.Bitkisel olan ürün bağımlılık yapmaz.Sürekli kullanımda etki göstermiyor aksine iştah açıyor.Ben midemden oldum kimsenin böyle duruma gelmesini istemem.Lütfen kullanmayın.en iyi yöntem az yemek.spor yapmak.
    incognito | 20-03-2017
  • En son bana gonderdikleri kapsül daha oncekliler gibi aynı degil di kapsül de farkli renkti.sordum bu ayni kutu degil farkli diye bana dedikleri her zaman aynı kapsül olmuyor içeriği aynı dediler bende inandım. Kullandım tam tersine sanki boş kapsül yutuyorum.Tekrar sordum bi terslik var dedim ben size yeni gondercem dedi.Gelen kapsül bitti bende midemden oldum
    incognito | 20-03-2017
  • Meraba, ben bundan iki sene evvel kullanmaya form 2 ile başladım, ve 87 kilodan 74 kiloya kadar düştüm. Sonrasında form 2 hiç bir işe yaramamaya başladı ilaç sayısını 2 ye çıkardık. (bu arada kilo alıyorum git gide) ardından zilva, slim fit, form 7 kullanmaya başladım. Yine işe yaramadı, veremiyordum. Telefon açıp derdimi dahi anlatamıyordum. Çünki Abdülgafur bey sürekli yurt dışında ya da dolu vs ilgilenen olmuyordu. Yerine bakan sekreter ileteceğim geri döneceğim diyordu dönmüyordu. En sonun da yurt dışından ilaç gelecek dediler bekledik geldi sonuç aynı işe yaramadı. Tabi benim psikolojim Pert aynı kiloma geri dönüyorum. Üzerine ilk zamanlar işe yaradığı için halama yengeme önerdim onlarda kullanıp bi süre sonra sonuç alamamaya başladılar. Geçen hafta aradık yine Abdülgafur bey yerinde yok ve hala sekreteri bize dönecek. Velhasılı size de tavsiye edeyim, HarunŞahan adlı bi aktar tavsiye ettiler bana zayıflamak tan daha çok kilo yu neden alıyorsun bunu araştırıp doğal sular veriyor sana. Şu an aldım kullanıyorum inşallah sonuç alabilirim. Selametle :)
    incognito | 10-06-2017
  • Emziren anne için birşey var mı acaba
    incognito | 12-06-2017
  • Form 2 kullandım çom memnunum tekrar almak istiyorum varmı veya buna benzer üründe olabilir
    incognito | 13-01-2018
Sayfa :