Uygur life form2 Yorumları

5 4 56 1
56 Yorum | 1 Soru
uygur life form2 yorumları
5 Kullanıyorum 4 Beğen

Uygur life form2 için sen kaç puan verirsin? neden?

Uygur life form2 Kullananlar

Bu sayfa uygur life form2 kullananlar tarafından girilen uygur life form2 yorum, incelemesi, tavsiyeleri uygur life form2 kullanıcı yorumları, değerlendirmeleri, uygur life form2 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? uygur life form2 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? uygur life form2 şikayetlerini ve sorularını içerir.

Uygur life form2 Kullananlara Sorular

  • incognito • 08-11-2017
    2673 203 1298
    Slm bende başlayalı 4 gün oldu hiç bi deisikli - Slm bende başlayalı 4 gün oldu hiç bi deisiklik olmadi iştahımda hatta daha çok açıldı iştahim ilk gun cay aşırı gaz yaptı çok kötü oldum hala karnımda sancılar var birde bana ilaclari 110 tl den verdiniz neden aciklama yaparmisiniz arti bana verdiginiz bitkisel ürünler nette neden yok

Uygur life form2 Kullanıcı Yorumları

  • anonim • 03-12-2015
    225 0 0
    Zilva evet Uygur Life zayıflama seti. Kullandım bol su içiriyor ilk deneme seti aldım. Devamını istedim 1 ayda 6 kilo verdim. Tavsiye ederim
  • anonim • 03-12-2015
    225 0 0
    Bende bir hafta önce deneme ürünü aldım ve dün hemen siparis ettim. Bende inanılmaz etki gösterdi evet çok su içiyorum az yiyorum ve cok enerjik hissediyorum 101 kiloyum çok kilo vermem gerekiyor bu ürünle bunu hallaedebilecegime inandım kilo veedince yazarım arada
  • anonim • 03-12-2015
    225 0 0
    1 Haftadır kullanıyorum. Reklamlarına denk geldim deneme seti diye ücretsiz kampanyaları vardı aldım. 1 haftalık süreçte 1,5 kio verdim. Ama en önemlisi karın ve bacaklarımdaki şişliklerin gitmesi oldu. 3 aylık set siparişi verdim. Kullanmayı düşünenler kullanabilir. İyi günler dilerim
  • anonim • 05-12-2015
    225 0 0
    Denedim 2 ay 9 kilo verdim. Memnun olmayanı görmedim çevremde çok alan var
  • anonim • 10-12-2015
    225 0 0
    Merhaba benim 4 gün oldu başlıyalı kesinlikle her şey beyinde bitiyor yemek az yiyip bol su içeceksiniz 4 gün ićersinde kesinlikle farkettim ama tartıya çıkmadım.Fakat baş ağrısı çok yapıyor ve baş dönmesi sanırım vucut alışıyor geçecek diye bekliyorum.
  • anonim • 13-12-2015
    225 0 0
    Deneme setiyle başladım, aylık kullanımla devam ediyorum 45 gündür kullanıyorum 7 kilo verdirdi. Çaylar biraz midemi bulandırıyordu ama alıştım. Biraz gayret ile oluyor bu iş
  • anonim • 29-12-2015
    225 0 0
    Merhaba ben zilva hap ve çayını atalardaki yerinden aldım 130 lira 2 si 2 gundur kullanıyorum tartilmadim henüz arkadasim 2 ay kullanip 15 kilo verdi
  • anonim • 31-12-2015
    225 0 0
    HAYIRLI akşamlar arkadaşlar ben uygur sifayla bundan 3 4 sene önce bir arkadaşımın vasitasiyla tanıştım ve o günden sonra bambaşka biri oldum kullanmaya basladigimin 1haftasi çevremdeki herkes farketmeye başlamıştı ve ben 46 48 beden den 40 bende düştüm memlekete gittiğimde kimse beni tanimiyordu... önemli birseyide soylim ben kullandım ama tartiya çıktım hala aynı kilodayim diyen arkadaşlar olursa göğüs bel ve bas en ölçülerini ilaca başlarken ölçüp bir kenarayazmalarini öneririm tartida farkedilmesede o bölgelerde fark oluyor. Hamile kaldığım için ara vermiştim bebeğim dogali 1sene oluyor emzirmeyi bırakınca şimdi tekrar başladım hedefim tekrar 40 bende düşmek inşallah en kısa zamanda. KULANMAK ISTEYIPTE KORKAN ARDASLARA SIDETLE TAVSIYE EDERIM GONUL RAHATLIGIYLA KULANABILIRSINIZ
  • hatice • 17-01-2016
    1 0 0
    Merhaba ben 25 gündür kullanıyorum ve çok kiloluyum 9 kilo verdim ve bir anda vücut inceldi herkes tek ilçadan bahsediyor bana 2 adet hap ve bir çay gönderdiler bu normal mi... Bide ben hiç uyuyamıyorum 2 saat uyuyorum uykumu almış bir şekilde kalkıyorum...uykusuzlukdan dolayı gözlerimin altı morardı bunlar normal mi
  • anonim • 18-01-2016
    225 0 0
    Bir haftadır kullanıyorum spor ve diyet de çabası bir kiloya yakın kilo aldım :(
  • anonim • 24-01-2016
    225 0 0
    2 ayda 14 kilo verdim inanılır gibi değil şiddetle tavsiye ederim
    • incognito • 30-06-2016
      2673 203 1298
      hangi ürünle senem hanım
    • incognito • 20-01-2017
      2673 203 1298
      Çok çeşit var Hagi'sini kullandınız
    • incognito • 20-01-2017
      2673 203 1298
      Çok çeşit var Hagi'sini kullandınız
  • anonim • 15-02-2016
    225 0 0
    2 gündür kullanıyorum çok fazla su iciriyor doğru fakat bugün ne yedim ne ictiysem hepsini çıkardım. Başka böyle birşey yaşayan oldu mu acaba?
    • incognito • 30-04-2017
      2673 203 1298
      Evet bende ne yediysem çıkardim ama bir buçuk ayda 15 kilo verdim
  • anonim • 19-02-2016
    225 0 0
    Arkadaşlar 17.02.2016 da kullanmaya başladım şuan 2. Günümdeyim. Sabah kahvaltıdan 1 saat önce için gün içerisinde su içmezseniz kusma ve baş ağrısı yapar tok tutuyor tavsiye derim
    **** doktorunuza danışın******
  • anonim • 02-03-2016
    225 0 0
    MERHABALAR 1 KUTU KULLANDIM VE 9 KİLO VERDİM HERKEZE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM YILLARDIR BİRÇOK ÜRÜN KULLANDIM AMA HİÇ FAYDASINI GÖRMEDİM BUGÜN 2 KUTUNUN SİPARİŞİNİ VERİYORUM UYGURLİFE TŞK EDİYORUM :)
    • incognito • 21-11-2016
      2673 203 1298
      Nerden aldnz ve fiyat ne ?? 0553 126 86 86 burdan rica etsem nerden temın edecegımı yazarsnz svnrm
  • anonim • 16-03-2016
    225 0 0
    Arkadaşlar bende yeni başladım ve özellikle doktorun kendisine gittim simdikiye kadar kullanan herkes memnun bitkisel olduğu için sıkıntı olmuyormuş genel olarak ayda 5 kilonun üstünde veriyorsunuz eğer az verirseniz tiroitlerde bir sıkıntı var demektir .Inanın ve düzenli kullanın faydasını göreceksiniz
  • anonim • 14-04-2016
    225 0 0
    Merhaba ben 2 hafta kullanarak 4 kg verdim. Ama aşırı halsizlik mutsuzluk kalp çarpıntısı yaptı, bırakınca da aşırı kabızlık sorunu yaşadım. İçinde sibutramin olabileceğinden korkuyorum çünkü ya etkileri birebir tutuyor.şimdi kullanmaya korkuyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
    • incognito • 19-06-2016
      2673 203 1298
      Evet bakanlık açıkladı içinde kalp durduran supitlamin var...
    • incognito • 19-06-2016
      2673 203 1298

      uygur life form2 kullanıcı yorumları resim
  • anonim • 18-04-2016
    225 0 0
    Ben 2 sene öncede kullandm 25 kilo verdim sonra brakym dikkat ettmdğim içinn10 klosnu aldm ama çok memenunm falat kullanan arkadşlar alkollr kullanmayın ben bilmiyrdm uyarılmamştm da 2 kez hastanelik oldum :)
    Şimdi hine başladm inş zayflayablirm .
    Kalıcıbi hasrım olmadı şimdiye kadr çok şükür inş bmdan sonrada olmaz..
  • anonim • 18-04-2016
    225 0 0
    Ben 2 sene öncede kullandm 25 kilo verdim sonra brakym dikkat ettmdğim içinn10 klosnu aldm ama çok memenunm falat kullanan arkadşlar alkollr kullanmayın ben bilmiyrdm uyarılmamştm da 2 kez hastanelik oldum :)
    Şimdi hine başladm inş zayflayablirm .
    Kalıcıbi hasrım olmadı şimdiye kadr çok şükür inş bmdan sonrada olmaz..
  • üye705 • 22-04-2016
    2 0 0
    Bu ürünün içeriğinde sibutramin olduğundan dolayı yasaklı olduğunu biliyormusunuz? Deşifre edilmiş ürünler listesinde yer alıyor. İşe yarıyor belki ama tehlikeli sınıfında. Doğrusu ne düşüneceğim o bilmiyo r im. Bilginiz olsun.
  • üye705 • 22-04-2016
    2 0 0
    Tüketici Şikayeti: Bakanlık hile yapan 59 ürünü ve markayı açıkladı Bu linkin en altında bu üründe var.
Sen de aramıza katıl, yorumlamaya başla