Uygur life form2 Yorumları

uygur life form2 yorumları
Kullanıyorum 5 Beğen 4

Uygur life form2 Kullananlar

Bu sayfa uygur life form2 kullananlar tarafından girilen uygur life form2 yorum, uygur life form2 incelemesi, uygur life form2 kullanıcı yorumları, değerlendirmeleri, uygur life form2 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? uygur life form2 kullanan var mı? alınır mı? uygur life form2 tavsiye eder misiniz? uygur life form2 şikayetleri ve uygur life form2 soruları içerir.

Uygur life form2 için yorum bırak

Puan Ver :
Resim Ekle
 
Toplam : 56 Yorum | 2 Soru
  • Zorlanmadan kilo vermek ve enerjik hissetmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Sabah kahvaltıdan 1 saat önce 1 kapsül içiyorsunuz , günde 1 adet sadece, kesinlikle işe yarıyor !!!
    dilekkuscu 2014-09-22 tarihinde yorumladı.
  • Ben bir aydır kullanıyorum hiç bir işe yaramadı
    isimsiz 2017-01-14 tarihinde cevapladı
  • Merhaba siparişi nerden verdiniz suan da ürünü piyasadan bulamıyorum ben
    isimsiz 2017-06-15 tarihinde cevapladı
  • şu ana kadar düzenli kullanıp da kilo vermeyenini görmedim. zaten yemek yeme isteğinizi kaldırıyor. gerçekten dediği gibi yüzdeyüz bitkiselse güzel bir karışım olmuş
    papa 2014-10-17 tarihinde yorumladı.
  • Ben katılmıyorum bende yaramadı
    isimsiz 2017-01-14 tarihinde cevapladı
  • Ben de kullandim .6 ayda 15 kilo verdim ama uzun kullanmak sakincali dediler.şimdilik biraktim.bir kaç ay sonra bir 5 kilo daha vermek için tekrar alacam
    sera 2014-10-25 tarihinde yorumladı.
  • sözcünün haberine göre içinde sibutramin içeren bitkisel görünümlü etken ilaç maddesi içeren bir ürün bnkz 
    raprap 2014-10-29 tarihinde yorumladı.
  • Bildiğin var mi söylermişin o içerikteki haplar kesinlikle kilo verdiruyo
    isimsiz 2017-02-16 tarihinde cevapladı
  • http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/bu-urunleri-kullananlar-dikkat-633326/
    raprap 2014-10-29 tarihinde yorumladı.
  • http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/bu-urunleri-kullananlar-dikkat-633326/
    ironfist 2014-10-29 tarihinde yorumladı.
  • ya bu bitkisel denilen hiçbir ürüne güvenmemek lazım hep altından böyle şeyler çıkıyor. kilo vermenin tek sağlıklı yolu az yemek spor yapmak. 2014 yılı itibariyle daha öte bir sağlıklı çözüm yok. 
    sismolog 2014-10-30 tarihinde yorumladı.
  • ben ilacı kullandım bir süre baya da işe yaradı. cidden iştahım kesildi bir de sabahın 6 sında uykumu almış gibi uyanıyordum. içeriğinde kimyasal olmadan bu kadar ciddi etki etmesi pek olası gelmiyor bana. neyse sonra da bıraktım. kalıcı bir hasar bırakmadığı için güzel ve kısa süreli bir anlaşmamız oldu kendisiyle.
    dembaba 2015-03-13 tarihinde yorumladı.
  • Boyle seylere guvenmemek lazim. Saglik bu bozuldu mu telafisi yok
    dea 2015-03-14 tarihinde yorumladı.
  • Son donemde kullanan var mi acaba
    nesil 2015-05-17 tarihinde yorumladı.
  • İlk kez dün içtim. Akşam yemeğinde normal porsiyonun yarısını zor yedim. Çok su istiyorsunuz.. Bir de evet daha enerjik hissettirdiği doğru, gece uyurken zorlandım. Sabah pat diye 6 da uyandım uykumu almış olarak. Ben ki kahve tüketen bir insanım böyle dinç hissetmemiştim. Mantıken yiyemediğinizde ve çok su tükettiğinizde otomatik olarak kilo kaybına uğrarsınız. Tekrar paylaşıyor olacağım.
    Berjeste 2015-06-01 tarihinde yorumladı.
  • Ben uzun süredir kullandım 20 kilo da verdim. Korumayı yapmayınca 4 kilo aldım tekrar başladım. İştahı kesiyor evet. Ama ben de yan etkileri de çok. Baş ağrısı, hafiften baş dönmesi,uykusuzluk demiyim uykumu almış gibi oluyorum ama çok kısa bir uykuyla. Baş ağrısını tekrar çekecek olmak ürkütüyor,çünkü o derece:) ve korkuda oluşturdu ben de ilacı kullanırken. Normal sağlıklı hissetmiyorum. Ne vardı herkes kilolu olsaydıı:) 87kiloyla başlamıştım şuan 61im. 56 olana kadar kullanabilsem güzel olacak. Böyle yan etkisi olan oldu mu hiç kullananlardan?
    Edaliiiiiii 2015-07-07 tarihinde yorumladı.
  • Bununlami verdiniz o kadar kilolari peki
    isimsiz 2016-08-01 tarihinde cevapladı
  • Geçen gün sipariş verdim bugün teslim aldım ama Ürünün adı zilva mı zilua mı öyle bişey Zayıflama için değil mi bu ilk başlayanlara veriliyor dediler de doğru ürün mü anlayamadım
    ua0600 2015-07-10 tarihinde yorumladı.
  • Bende aldım acayip iştah kesiyor 15 günde 4 kilo verdim günlük abartısiZ 4 litre en az 4 litre su içiyorum fena şu içiyor ki ben su içmeyi unutan bi insan olmama rağmen bu kadar icebiliyorsam herkes içer sık idrara çıkarıyor kabız flnda yapmadı şimdilik hersey yolunda gorumcemle ortak almıştık 15 ona 15 bana diye son bi tane kaldı yeni siparis vermeyi düşünüyorum suan 76 kiloyum 60 lari görürüm inşallah bu arada 4 kilo kaba taslak yazdım 80.900 ile başladım yaklaşık 5 kilo yapıyor gram lari sayarsak tabi :)
    Aradayazarım 2015-07-23 tarihinde yorumladı.
  • Siz bu Kapsüller eczaneden mi alıyorsunuz,sağlık bakanlığı ya da Tarım Bakanlığı onayı varmidir?canınız ne ucuz,ıcerısınde ne var,sıbutrabını içerisine koymadıkları ne malum,çok ilginç gerçekten.
    isimsiz 2016-08-22 tarihinde cevapladı
  • Nekadara aldnz ve nerden aldnz
    isimsiz 2016-11-21 tarihinde cevapladı
  • nerden aldınız acaba hapı hangi siteden
    isimsiz 2018-06-21 tarihinde cevapladı
  • Ürünün üstünde uygur life yazıyor siz yalnis almissiniz
    Aradayazarım 2015-07-23 tarihinde yorumladı.
  • öcrem çok az çansız
    isimsiz 2017-06-11 tarihinde cevapladı
Sayfa :