Uygur life form2 Yorumları

5 4 56 1
56 Yorum | 1 Soru
uygur life form2 yorumları
5 Kullanıyorum 4 Beğen

Uygur life form2 için sen kaç puan verirsin? neden?

Uygur life form2 Kullananlar

Bu sayfa uygur life form2 kullananlar tarafından girilen uygur life form2 yorum, incelemesi, tavsiyeleri uygur life form2 kullanıcı yorumları, değerlendirmeleri, uygur life form2 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? uygur life form2 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? uygur life form2 şikayetlerini ve sorularını içerir.

Uygur life form2 Kullananlara Sorular

  • incognito • 08-11-2017
    2673 203 1298
    Slm bende başlayalı 4 gün oldu hiç bi deisikli - Slm bende başlayalı 4 gün oldu hiç bi deisiklik olmadi iştahımda hatta daha çok açıldı iştahim ilk gun cay aşırı gaz yaptı çok kötü oldum hala karnımda sancılar var birde bana ilaclari 110 tl den verdiniz neden aciklama yaparmisiniz arti bana verdiginiz bitkisel ürünler nette neden yok

Uygur life form2 Kullanıcı Yorumları

  • dilekkuscu • 22-09-2014
    1 0 0
    Zorlanmadan kilo vermek ve enerjik hissetmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Sabah kahvaltıdan 1 saat önce 1 kapsül içiyorsunuz , günde 1 adet sadece, kesinlikle işe yarıyor !!!
    • incognito • 14-01-2017
      2673 203 1298
      Ben bir aydır kullanıyorum hiç bir işe yaramadı
      • incognito • 15-06-2017
        2673 203 1298
        Merhaba siparişi nerden verdiniz suan da ürünü piyasadan bulamıyorum ben
  • papa • 17-10-2014
    31 0 0
    şu ana kadar düzenli kullanıp da kilo vermeyenini görmedim. zaten yemek yeme isteğinizi kaldırıyor. gerçekten dediği gibi yüzdeyüz bitkiselse güzel bir karışım olmuş
    • incognito • 14-01-2017
      2673 203 1298
      Ben katılmıyorum bende yaramadı
  • sera • 25-10-2014
    13 0 0
    Ben de kullandim .6 ayda 15 kilo verdim ama uzun kullanmak sakincali dediler.şimdilik biraktim.bir kaç ay sonra bir 5 kilo daha vermek için tekrar alacam
  • raprap • 29-10-2014
    7 0 0
    sözcünün haberine göre içinde sibutramin içeren bitkisel görünümlü etken ilaç maddesi içeren bir ürün bnkz 
    • incognito • 16-02-2017
      2673 203 1298
      Bildiğin var mi söylermişin o içerikteki haplar kesinlikle kilo verdiruyo
  • raprap • 29-10-2014
    7 0 0
    http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/bu-urunleri-kullananlar-dikkat-633326/
  • ironfist • 29-10-2014
    284 5 25
    http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/bu-urunleri-kullananlar-dikkat-633326/
  • sismolog • 30-10-2014
    75 0 0
    ya bu bitkisel denilen hiçbir ürüne güvenmemek lazım hep altından böyle şeyler çıkıyor. kilo vermenin tek sağlıklı yolu az yemek spor yapmak. 2014 yılı itibariyle daha öte bir sağlıklı çözüm yok. 
  • dembaba • 13-03-2015
    14 0 0
    ben ilacı kullandım bir süre baya da işe yaradı. cidden iştahım kesildi bir de sabahın 6 sında uykumu almış gibi uyanıyordum. içeriğinde kimyasal olmadan bu kadar ciddi etki etmesi pek olası gelmiyor bana. neyse sonra da bıraktım. kalıcı bir hasar bırakmadığı için güzel ve kısa süreli bir anlaşmamız oldu kendisiyle.
  • dea • 14-03-2015
    24 0 1
    Boyle seylere guvenmemek lazim. Saglik bu bozuldu mu telafisi yok
  • nesil • 17-05-2015
    1 0 0
    Son donemde kullanan var mi acaba
  • Berjeste • 01-06-2015
    1 0 0
    İlk kez dün içtim. Akşam yemeğinde normal porsiyonun yarısını zor yedim. Çok su istiyorsunuz.. Bir de evet daha enerjik hissettirdiği doğru, gece uyurken zorlandım. Sabah pat diye 6 da uyandım uykumu almış olarak. Ben ki kahve tüketen bir insanım böyle dinç hissetmemiştim. Mantıken yiyemediğinizde ve çok su tükettiğinizde otomatik olarak kilo kaybına uğrarsınız. Tekrar paylaşıyor olacağım.
  • Edaliiiiiii • 07-07-2015
    1 0 0
    Ben uzun süredir kullandım 20 kilo da verdim. Korumayı yapmayınca 4 kilo aldım tekrar başladım. İştahı kesiyor evet. Ama ben de yan etkileri de çok. Baş ağrısı, hafiften baş dönmesi,uykusuzluk demiyim uykumu almış gibi oluyorum ama çok kısa bir uykuyla. Baş ağrısını tekrar çekecek olmak ürkütüyor,çünkü o derece:) ve korkuda oluşturdu ben de ilacı kullanırken. Normal sağlıklı hissetmiyorum. Ne vardı herkes kilolu olsaydıı:) 87kiloyla başlamıştım şuan 61im. 56 olana kadar kullanabilsem güzel olacak. Böyle yan etkisi olan oldu mu hiç kullananlardan?
    • incognito • 01-08-2016
      2673 203 1298
      Bununlami verdiniz o kadar kilolari peki
  • ua0600 • 10-07-2015
    1 0 0
    Geçen gün sipariş verdim bugün teslim aldım ama Ürünün adı zilva mı zilua mı öyle bişey Zayıflama için değil mi bu ilk başlayanlara veriliyor dediler de doğru ürün mü anlayamadım
  • Aradayazarım • 23-07-2015
    2 0 0
    Bende aldım acayip iştah kesiyor 15 günde 4 kilo verdim günlük abartısiZ 4 litre en az 4 litre su içiyorum fena şu içiyor ki ben su içmeyi unutan bi insan olmama rağmen bu kadar icebiliyorsam herkes içer sık idrara çıkarıyor kabız flnda yapmadı şimdilik hersey yolunda gorumcemle ortak almıştık 15 ona 15 bana diye son bi tane kaldı yeni siparis vermeyi düşünüyorum suan 76 kiloyum 60 lari görürüm inşallah bu arada 4 kilo kaba taslak yazdım 80.900 ile başladım yaklaşık 5 kilo yapıyor gram lari sayarsak tabi :)
    • incognito • 22-08-2016
      2673 203 1298
      Siz bu Kapsüller eczaneden mi alıyorsunuz,sağlık bakanlığı ya da Tarım Bakanlığı onayı varmidir?canınız ne ucuz,ıcerısınde ne var,sıbutrabını içerisine koymadıkları ne malum,çok ilginç gerçekten.
    • incognito • 21-11-2016
      2673 203 1298
      Nekadara aldnz ve nerden aldnz
    • incognito • 21-06-2018
      2673 203 1298
      nerden aldınız acaba hapı hangi siteden
  • Aradayazarım • 23-07-2015
    2 0 0
    Ürünün üstünde uygur life yazıyor siz yalnis almissiniz
    • incognito • 11-06-2017
      2673 203 1298
      öcrem çok az çansız
  • şakşuka • 05-11-2015
    9 0 0
    walla kabız olursunuz sonra da bir türlü eski düzeninize dönemezsiniz. bağırsak florasını mı bozdu ne yaptı anlamadım. bakso adlı bir ilaç verdi doktor düzelmesi için
  • mrsdegisik • 10-11-2015
    3 0 0
    merhabalar ben de zayıflama kapsulunu gıttım kendı yerinden aldım bir kutu annemle beraber kullanıcaz bugun başladık merak ediyorum bır faydası olacak mı? Genelde nettekı yorumlara pek guvenmem ama ınsan araştırırken bırılerınden bır şeyler duymak ıstıyor yıne de .dogru mu dıye.o yuzden yazıyorum bu yorumu da .satan arkadaş pek tatmın edemedi benı çunku kendısı de şişmandı aynı bızler gıbı
    • incognito • 28-12-2016
      2673 203 1298
      Aynen bende adami ilk gordugumde hatta dedimki kendi sisman ilk once kendi zayiflasinki beni tatmin etsin ben de supe olusturdu fakat ben yinede kullandim tam bir kutu 82 kiloydum basladigimda 1 ayin sonun da 64 oldum ve bende halsizlik yapti gucsuzdum ama cok mutluydum evlendigimden beri hic bukadar zayif olmamistim tekrar geri aldim birakinca acabalardayim alsammi almasammi diye.
  • mrsdegisik • 10-11-2015
    3 0 0
    duymak ıstedım ben de bu kapsullerle kılo verdım demesını ama cıkmadı ağzından oyle bır sey.neyse kafaya koymuştum alacaktım zaten denemek gerektı
  • mrsdegisik • 10-11-2015
    3 0 0
    bu arada bana da zılva adlı kapsulu verdıler baslangıç ıcın eger kılo veremezsem dığer urunlerıyle degıstıreceklermıs o daha agırmıs cunku boyle ışte sımdılık bu kadar gelişmelerden mutlaka haber edecegım.
  • Aylin3434 • 02-12-2015
    1 0 0
    Mrsdegisik ürünü kullanımın nasıl gidiyor memnun kaldın mi bende başlamayı düşünüyorum lakin kararsızim daha önce çok zayıflama ilacı kullandım hiç bi sonuç alamadım
Sen de aramıza katıl, yorumlamaya başla