Tureng.com

Tureng.com
17 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Tureng.com yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • ironfist 15-11-2015
    çok başarılı bir altyapısı olan site. tek kullandığım sözlük diyebilirim. eğer üye girişi yaparsanız önceki aramalarınızı da görebilirsiniz. Dolayısıyla baktığınız kelimeleri cidden ezberlemişmisiniz görebilirsiniz. Nacizane önerim pc ve mac için olan uygulamaların içindeki arama geçmişini de benim hesabımla eşleştirmesi. Sırf bu yüzden mac i kullanmıyorum çünkü programı sildiğimde tüm history gidecek.
  • soyasosu 29-01-2015
    british ve american ask farklarini en kola anladigim site
  • Kirpi 29-01-2015
    Ben kurumsal çevirilerde kullanıyorum. Zargan la karşılaştırıldığında çok daha yararlı bence Tek kelime yazıyorsunuz her branş ve sektörde anlam veriyor. Nasıl telaffuz edildiğini de duyuyorsunuz. Tek olumsuz tarafı site son zamanlarda çok fazla reklam almaya başladı sağ köşede. ;Eskiden daha sadeydi pek göz yormuyordu ama şimdi çok fazla reklam gözüktüğü için, çeviri yaparken çok fazla yoruluyorum. Reklam dikkatimi dağıtıyor. Yine de güzel uygulama.
  • legendary 20-01-2015
    Telaffuz engellisi biri olarak yardım aldığım ve memnun kaldığım bir site. Her türlü İngilizce yapıyı ve kelimeyi buluyorum. Çok memnunum.

Tureng.com ilanları

Tureng.com için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Tureng.com ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Tureng.com kullananlar tarafından oluşturulan Tureng.com kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Tureng.com nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Tureng.com kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Tureng.com şikayetlerini ve sorularını içerir.