Toyota Auris

Toyota Auris
8 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Toyota Auris yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 27-08-2017
    Elektrik motorunun katkısıyla çevreci ve sessiz fakat CVT şanzıman sürüş keyfini iyice ortadan kaldırmış.
    • Anonim Kullanıcı • 19-05-2018
      Yaklaşık 8000 km oldu auris hibrit kullanıyorum,bence sürüş zevki gayet iyi.Gaza sert bastığıınzda aracın karekteri değişiyor.0-100 km hızlanması 10.9 sn olup normal benzinli auristen daha iyi.Ayrıca aracın üretim mantığı tasarruf,emisyon azaltılması olup bunlar da düşünülmeli.Aracın gaz pedalı aralığı biraz uzun buna alışmak gerekiyor,tabi bu da aracın üretim amacı ile alakalı.Tamamen farklı bir motor,sessizliğe alışınca benim gibi hızlı araç kullanan biri dahi sağdan sessizce akmayı seçiyor.
  • Anonim Kullanıcı 07-01-2017
    Opsiyon ve aksesuar fiyatları çok hesaplı
  • Anonim Kullanıcı 22-12-2016
    2 yıldır Auris 1.33 kullanıyorum. Kesinlikle Toyotadan şaşmayın derim. Performansı çekmez diyenler aracı kullanmadan yorum yapmasın. Aksine hızlı bir araç. Üstelik sakin sürüşlerde uzun yolda 5 litre yakıyor. Buda 6ileri vites ve vtec özellikli değişken supab zamanlamalı motorun sayesinde. Uzun yolda çok keyifli ve çok sessiz. 150-160la bile rahat rahat gidebiliyorsun.
    Bagajı biraz küçük , ön konsol fazla sert plastik. Tasarımı güzel ama çizilmeye müsait. Birde bagajı biraz daha geniş olsa çok daha iyi olurmuş.
    Son olarak 2 yılda araca bir kere yağ değiştirttim , bir kere hava filtresi taktım. Onun dışında bir kere servise sanayiye götürmedi maaşallah.
    • Anonim Kullanıcı • 27-02-2018
      kesinlikle yağını ve filtresini düzenli değiştir. hiç bir sıkıntı olmaz. bende 2013 yaris var 1,33 otomatik 5 yıldır kullanıyorum. yağ ve filtre dışında yaptığım tek değişiklik kış lastiği almak ve balata değiştirmek oldu. maşallah toyota candır.

Toyota Auris ilanları

Toyota Auris için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Toyota Auris ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Toyota Auris kullananlar tarafından oluşturulan Toyota Auris kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Toyota Auris yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Toyota Auris nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Toyota Auris kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Toyota Auris şikayetlerini ve sorularını içerir.