Taahhütsüz internet kullanan var mı

taahhütsüz internet kullanan var mı
2 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Taahhütsüz internet kullanan var mı yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Fatman 26-05-2016
    en düzgünü turknet gibi duruyor o da yok lojistik bedeli yok modeme 180 TL diyerek saolsun bizi herşeyden soğutuyor.

    Özgür iletişim hizmetlerinin açılması ve paketin aktivasyonu için abonelik evraklarının TurkNet’e ulaştırılması gerekmektedir. Pakete abone olmak için kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı verilmesi gerekmektedir.
    Lojistik hizmet bedeli 29 TL olup kredi kartından peşin olarak tahsil edilmektedir. Abonelik evrakını kendileri yazdırıp kargo ile gönderen abonelere lojistik hizmet bedeli yansıtılmaz.
    Modem almak isteyen kullanıcılar 180 TL’lik modem ücretini abonelik aşamasında kredi kartından peşin ödeyebileceklerdir.
  • carmen 25-05-2016
    arkadaşlar ev taşırken başıma gelen kalmadı. ne kullandıysam taahhüt vermişim kapatamadım bir türlü. bunların hepsi tuzak gibiymiş çıkarken farkettim. şimdi internet almayı düşünüyorum ama bu sefer aynı hataya düşmek istemiyorum. burada fiber yok mecbur adsl kullanıcaz. sanırım hepsinin kalitesi aşağı yukarı aynı hangi markayı tavsiye edersiniz. dmart aile paketi tv ile veriyor. turkcell vodafone un cep ve ev internet paketleri var. hangisi mantıklı sizce

Taahhütsüz internet kullanan var mı ilanları

Taahhütsüz internet kullanan var mı için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz taahhütsüz internet kullanan var mı ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa taahhütsüz internet kullanan var mı kullananlar tarafından oluşturulan taahhütsüz internet kullanan var mı kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. taahhütsüz internet kullanan var mı nedir? nasıldır? özellikleri nedir? taahhütsüz internet kullanan var mı kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? taahhütsüz internet kullanan var mı şikayetlerini ve sorularını içerir.