Subaru Impreza WRX

Subaru Impreza WRX
7 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Subaru Impreza WRX yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • Anonim Kullanıcı 03-08-2017
    Yakıt ne kadar. Yakıyo 1.6 benzinler parça durumu nedir acaba
    • elise111s • 03-08-2017
      1.6 modellere ait yorum ve sorularını bu linkten yazabilirsin. Anlayışın için teşekkür ederiz.
      Link
      • elise111s • 18-07-2022
        https://www.kullananlar.com/subaru-impreza-4617.html
  • estiay 20-10-2016
    Subaru İmpreza WRX Sti........
    Wrx ile sti arasındaki fark. 1.6 ile wrx arasındaki fark gibidir. Belki hızlanma performansları farklı değil ama yol tutuşta wrxler önden kayar. Sti'lerin önü çok dirençlidir. Motor doğuştan forgedlidir. pistonları kolları ,subapları gömleği, yayları vs... 500-600hpleri kaldırır. Yani yarışa hazırdır. Yazılımı,turbosu farklıdır, intercooler'ına su püskürtme yapabilirsiniz. WRX'de yoktur. baskı balatası farklıdır. vs... vs... Şanzıman 6 ileridir ve yapısı dişli mtaryal ve büyüklükleri farklıdır zorlanmaya çok dirençlidir. WRX ler 5 ileridir daha narindir. Uzun uzun yazmaya gerek yok hareket eden tüm altyapısı daha güçlüdür, aksları poryaları, amortisörleri, yayları, diferansiyel mekanizması vs............ uzar gider liste.
    Kısacası wrx alayım bi de yazılım artı büyük turbo derseniz elinizde patlar sti'den pahalıya gelir. Temiz STİ'ler çok değerli araçlardır. Ederi yüksektir. Vereceğiniz para boşa gitmez. Bu arada sahibinden de sti ilanım var falan yazacağımı sanmayın. Satıcı değilim. Sti güzel:)

Subaru Impreza WRX ilanları

Subaru Impreza WRX için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Subaru Impreza WRX ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Subaru Impreza WRX kullananlar tarafından oluşturulan Subaru Impreza WRX kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Subaru Impreza WRX yakıt tüketimi nasıldır? ne kadar yakar? ikinci eli nasıldır? Subaru Impreza WRX nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Subaru Impreza WRX kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Subaru Impreza WRX şikayetlerini ve sorularını içerir.