Sony Xperia M5

Sony Xperia M5
66 kullanıyorum
Resim ekle
üyeliksiz yorumlar anonim kullanıcı olarak gözükecektir, bildirimler için Giriş yapabilirsin.

Sony Xperia M5 yorumları

Yeni Eski Beğeni Puan Ara
  • benzin 16-10-2016
    21.5 Mega piksel kamerali ISO 3200 ile müthiş bir makina 4k çekimleri gerçekten başarılı. Su altında çekim de bu kaliteyle nasıl bir hal alıyor siz düşünün artık. USB portu yine de kurutmadan şarj etme riskine girmemek lazım.

    Sony Xperia M5 Özellikleri
    Sony Xperia M5, donanım özellikleriyle güncel ihtiyaçlarınıza çözüm sunabilir. Mediatek’in MT6795 Helio X10 çipsetine sahip ürün, 2.0 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Cortex-A53 işlemcisi ve PowerVR G6200 grafik işlemcisiyle gelir. Depolama alanı 16 GB olan Sony Xperia M5’in 3 GB boyutlu belleği vardır. 1920x1080 çözünürlüğündeki 5 inçlik IPS LCD ekranı ile size oldukça verimli bir ekran deneyimi yaşatabilecek ürün, fotoğrafçılığa meraklı olanların ilgisini çekebilecek kamera özelliklerini de beraberinde getirir. Otofokus ve led flaş özellikleriyle desteklenen ve 4K video kaydı yapabilen 21.2 MP arka kamerasıyla birlikte 13 MP’lik ön kamerası; orta ve üst düzey kompakt fotoğraf makinelerinin sundukları imkanları size sunabilir.

    İşletim sistemi olarak Android 5.0.1’e sahip olan aygıt, gelişmiş NFC özellikleriyle de yeni nesil kullanım senaryolarına uygun bir çözüm olabilir. Ürünün su ve toza karşı dayanıklılık sertifikası sayesinde telefonunuzu yağmur altında kullanabilir; cihazın kirlendiğini düşündüğünüz zaman telefonunuzu çekinmeden yıkayabilirsiniz. Bu noktada, sahip olabileceğiniz ürünün port ve kapaklarının su temasından önce sıkıca kapatılması uygun kullanım yöntemidir.

Sony Xperia M5 ilanları

Sony Xperia M5 için satılık ilanı girilmemiş

Ücretsiz Sony Xperia M5 ilanı ver

TL
Resim ekle
Bu sayfa Sony Xperia M5 kullananlar tarafından oluşturulan Sony Xperia M5 kullanıcı yorumları ve incelemeleri içerir. Sony Xperia M5 nedir? nasıldır? özellikleri nedir? Sony Xperia M5 kullanan var mı? alınır mı? , tavsiye eder misiniz? fiyatları nasıldır? Sony Xperia M5 şikayetlerini ve sorularını içerir.